尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅(2)

1001 回覆
295 Like 11 Dislike
換招牌未
X魂
Tokaxx
x慎
XX處今x
印象記得呢堆都會
啱啦 留返俾大劣人慢慢食
宜家見到個名係 鮨X X鮨 都唔敢亂試
睇#904啦

真係唔怪得上水師傅出黎賣千幾蚊個set都咁多人搶住食

你無知唔怪你
KOL Marketing 專家連自己張 FB visual 都無執好就出 post
D 英文字體 spacing 咁既樣
"2019年" 又唔 align center
試下咁樣出比客丫屌撚到你死呀
罐裝可樂30蚊

759阿信屋/吉之島/一田 都有日版可樂啦
日本好多都夠師傅serve
4至5個師傅serve 16 人bar 枱
好少可被迫亂次序

怕人等太耐一係人手問題一係遲到
就快開3
都唔知你做乜鳩
你班友係咪顛咗
堂食嘢飲$30算佢過關啦
茶仔冬0T都$14-$20
好多分身acc
仲要係公屋愛好者
真係窮閪扮/普通餐廳先會亂上,仲講到好似好正常咁
過5000 yen 唔理佢好唔好食,基本上都會跟返個次序啦
你咪就係無知既代表囉,公屋仔
親自落場搞pat屎出黎
以後仲有咩說服力
佢前面講左d咩,乜都聽唔到,完全唔係日文
公屋仔以為same category 嘅野serve冇順序 = 成餐飯冇順序
即係我叫desert加個cheese platter 佢上左cheese / dessert先影響不大
但係佢講到以為係第一道菜坐低就上甜品最後上appetizer 都得
佢不嬲都冇乜說服力
不過同KOL friend成日都拎到平價
(好似係)
梗係日本啦,香港咁耐以黎剩係食過見城
po埋d日本食評link比你做ref

唔識睇內容?定係唔識日文?
same category 嘅野serve冇順序都得?
你飲cognac 食cheese 都會由淺入深啦
仲有 cheese本身就已經係 dessert一部份
你識唔識架屌你老味
趕狗入窮巷 (有禮貌)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞