尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅(2)

1001 回覆
295 Like 11 Dislike
師兄輕度?
有無附近番工 or 住既巴打會去現場文直, 睇下仲有無人去食
即係食おまかせ既海膽溶到水咁好正常
食set既海膽又唔係嗰回事?
海膽就係海膽 set 定 おまかせ都應該有番咁上下質素啦
巴打你平時食開屎架?
推到佢收皮 擺明唔係日本人啦 成個大陸佬咁做乜唔認自己係中國人呀?
104k followers 有幾個common frd follow
拎lunch同夜晚比
大把fine din lunch 700幾食到但夜晚食嗰tasting menu都二千幾啦
黃?d牙好黃?
上個po有人話個師傅當住客面投訴其他人已經唔撚合理,日本人咁注重食客體驗根本無可能發生
即係我俾成千蚊打算食好西,個師傅無啦啦同我呻其他客人點點點,心諗做乜鳩
香港人開既餐廳都未試過啦
你肯俾錢就有堆打手foodie幫手出文架啦
咪係
味道由淡味食到濃味架嘛
繼續推
呢d 叫唔專業
個set 幾錢先?

大陸人都有得護航
仲要你係外籍人士係香港對住個香港客屌鳩香港人會唔會咁呀
雖然佢賣既就應該唔係d乜野好野
不過日本料理鋪賣「真」既日本果汁一樽樽30真係好閒....

佢成個酒水牌寫咁簡略就肯定係揾水魚既
同名既酒加一兩隻字價錢差超遠…
同個臭閪佬講道理 未訓醒呀
樓主好有心機 屌撚柒D劣食就岩
就咁獺祭 久保田
人地有分好多種類等級架嘛 價錢都差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞