尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅(2)

1001 回覆
295 Like 11 Dislike
偽冒食肆界KOL😏
仲有啊Marketer塊面依家都俾人笑到好黃
重點係肚餓
肚餓就咩都覺得好食
問題係,而家唔係BMW同BMX比
應該係用BMW一手車價錢
得返黎係BMW 10手車質素黎比

Omakase同lunch set真係兩回事
我都有搵過below $1000既omakase
香港真係唔多,有幾間都係假omakase
食3次都serve一撚樣既野

利申:我都唔覺得呢間垃圾係做緊omakase
同埋serve呢個價錢應serve嘅野食

"香港人冇得救" 哩句係熱狗/城邦痴線佬口頭禪
to marco khan:
冇得救你又咁撚多嗲 屌你老母
你老母個生滋閪d濃就黃 再block 1件
仲有個post話香港人唔守承諾又要求真普選
點睇你個好黃既朋友利用香港人既同情心 抹黑香港人煽動批鬥?

想吹風話佢黃嚟等大家放過佢?分化完香港人講句黃就冇事?
sushi sase有兩個branch
我肺炎前食sushi sase hanare無記錯係800咁上下
咁開酒另計啦
800 omakase香港好多選擇

同埋啲comment話呢間野都會迫啲客開酒
700一樣你咪落唔到樓
Corum who??
MENU上既日文有學過下日文就知錯到仆街
小朋友見識少 唔知中伏
用老豆老母錢做水魚 大家都開心
依個post未lm
來來去去都係個幾招,好悶呀

講緊唔係價錢問題,同埋嗰條PR豬人品好唔好 黃唔黃

正視回答下人型豬利用香港人既同情心 抹黑香港人煽動批鬥
根本果部明明係單車唔會加隻馬上去就由BMX變BMW架
如果呢間嘢咁嘅質素都算作上係Omakase 咁爭鮮堂食都可以轉型做到啦
food lover但食開屎
係咪真係日本人呀 真嘅話搞到咁失禮 磨定刀切腹啦
樓上佢啲朋友話PR朱好黃架
大家唔好追擊佢

就算sushi sase本舖
980都有omakase option
佢好似錄音機咁
不停剩係重覆omakase唔係set
apparently得佢一個知
中本$700 12件
tokami $800 12件
名店+日本師傅

你間垃圾$700 9件仲要駁嘴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞