TOMICA 討論區 04

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
收郵包share

有時呢d舊吸塑都有驚喜發現

巴打又買好野

買舊車都係eBay多驚喜,話唔定我同你以前都爭個嘢玩呢~

巴打,同你玩嘅嘢好似,可能有爭過

哈哈,呢排有冇同荷蘭佬買野?

係咪你推我架藍的?
好鬼抵唔中呀

我攪藍盒同黑盒炸,三架日製的我有啦,費時攪
屌唔記得up ,係咪有bro搵警車GTT,HMV仲有

請問邊間HMV會有車賣

七月premium出 EVO III
但我上其他網搵又唔覺有 巴打們知唔知堅定流?

好似係本來出第二部
轉咗做 evo

呢架TL唔無出過喇咩

Premium出可以平玩呀 舊evo唔多

好似係本來出第二部
轉咗做 evo

呢架TL唔無出過喇咩

Evo III 基本上第一次出 TL 果隻係IV
岩岩執完櫃

好似係本來出第二部
轉咗做 evo

呢架TL唔無出過喇咩

屌唔記得up ,係咪有bro搵警車GTT,HMV仲有

請問邊間HMV會有車賣

德福HMV
萬信玩具節答謝車迷誠意鉅獻之二

我屌你咩

我屌你咩

跑車都無架

我屌你咩

跑車都無架

$30架真係要多謝萬信

好似係本來出第二部
轉咗做 evo

呢架TL唔無出過喇咩

最想有E5, 市面上細比例E5唔多

好似係本來出第二部
轉咗做 evo

呢架TL唔無出過喇咩

同4代好似

好似係本來出第二部
轉咗做 evo

呢架TL唔無出過喇咩

同4代好似

仲有7代,8,9代都唔出

呢架TL唔無出過喇咩

同4代好似

仲有7代,8,9代都唔出

出白色9代就好了
我想問反斗城出光長油車係幾時出?
趣事一則

禽日上童人攞車,前面有個大叔拎住架4xx蚊既舊車,聲稱係佢個「姪仔」之前係童人買,想「請教下」老細有個位「唔知點解」有d「陰陽色」,「唔知」係咪有d補油呢

結果被老細趙左一輪,話買果陣任check又唔出聲,又話我地唔做補油呢d野,叫你個姪小心d講野,又唔知你係咪呢到買,個個客都拎車黎換我點做生意,咁當然最尾老細都退返4百幾比個大叔

個人覺得童人係就係串嫁啦 不過呢d盲毛又係唔L抵幫 幾百蚊買架車,又唔係唔比你check,check唔到又唔敢當面返黎講(咁唔排除大叔個姪即是大叔),人地退比你真係人情,比著我都會屌你一鑊勁,個個攞架爛車黎話係我到買咪破產
豬車

呢架先真
第一次有豬仔玩咋
最新炒價330
豬車

呢架先真
第一次有豬仔玩咋
最新炒價330

豬車

呢架先真
第一次有豬仔玩咋
最新炒價330

貴過黑毛豬
Btw床上巴打,上海Trip個po好正
食女同事 ,女上司先岩
btw玩具展應該會去,不過星期日

買my tiny 豪華版紅的 , HIACE 2隻色
仲有tarmac既十代 or 又係梯R
豬車

呢架先真
第一次有豬仔玩咋
最新炒價330

$330?
琴日入$150...
btw玩具展應該會去,不過星期日

買my tiny 豪華版紅的 , HIACE 2隻色
仲有tarmac既十代 or 又係梯R

ok find , 可能會買埋civic Q車

圖來自利思芸
https://hktoycar.wordpress.com/2017/05/14/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%8E%A9%E5%85%B7%E7%AF%80%E7%8E%87%E5%85%88%E7%9D%87/
豬車

呢架先真
第一次有豬仔玩咋
最新炒價330

$330?
琴日入$150...

330 炒價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞