TOMICA 討論區 04

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

係近一兩年貴成倍,紅色要700咁堅?

屌,真係買架真EG4/EG6 都冇咁嬲

真EG6 D 人都叫緊10雞

正常,話晒大踢

原裝直版都買少見少

係直版就係囉,幾多Lego車

話直版有幾多係堅?同落老蘭搵處女的概率差唔多。

直唔直一驗見真章

屌,真係買架真EG4/EG6 都冇咁嬲

正常,話晒大踢

原裝直版都買少見少

話直版有幾多係堅?同落老蘭搵處女的概率差唔多

直唔直一驗見真章

正常,話晒大踢

原裝直版都買少見少

話直版有幾多係堅?同落老蘭搵處女的概率差唔多

直唔直一驗見真章

無聊又玩下水貼,冇r32唯有用架r33玩

水貼邊到有得買

淘仔,搵1/64 水貼

呢兩架可遇不可求...可惜仲係搵唔到波子917

ebay無咩

ebay無咩

運費貴過乜
見到ebay有架bid到成$200幾仲未計shipping,咁我玩番tomy藍盒好過啦
重開果個同好會有無人入得返,我申請佢無回應

Same here,不過重開已經冇意義,得果幾百人

岩岩批入得返,不過人數大減
貼住兩個靚盒仔先

今晚有排玩

今晚有排玩

正啵鹿花,1:43都有儲

但同好會都開始變質。。。
以前就唔中意車天車地啲曬命砌牆撚
點知近排同好會仲多。。。

今晚有排玩

正啵鹿花,1:43都有儲

1/24黎,不過未上完色,放假先再搞
縮住張水貼黎搞住部tl先

啲人一砌牆就會幾個fb group 同時post

啲人一砌牆就會幾個fb group 同時post

唔只同好會, 買賣分享區申請左一日都無回應
我想賣車架
個d曬命gp ,好野都無機會hold得到
我想申請入孤注 都無人理我
對Kitty真係好正
對Kitty真係好正

本身都想買kitty ,d 手工做得靚唔靚? (應該係2次呀可?)
本身都想買kitty ,d 手工做得靚唔靚? (應該係2次呀可?)

我第一次見呢兩架係一間淘寶出名二次嘅舖
我諗住等一陣買點知已經無哂
呢兩架我係屯門一小舖見到嘅,即買啦
淘寶同我依家買嘅應該係同一款
造工方面。。。其實佢只係重製左,右,後嘅貼紙黎取代本身個隻,有少少少少濛啦
不過係可以接受嘅程度,仲要整埋盒,都幾靚
岩岩買左今個月水貨新車,自己柒左,冇問價錢就買,睇番張單初回原來要$75架
岩岩買左今個月水貨新車,自己柒左,冇問價錢就買,睇番張單初回原來要$75架

邊間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞