TOMICA 討論區 04

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

我想問下如果咁崩法可以點補救
高達筆?

高達筆?

召喚16歲

搞左幾個鐘

屌你 意見接受,態度照舊 , 幾時同窮人合作啊

高達筆?

召喚16歲

高達筆唔work

咁可以點算
可以點油返

搞左幾個鐘

巴打啲軨有得買架?
好想咁整

搞左幾個鐘

巴打d軨同支軸勁鬆 巴打點搞 我次次禁住等AA膠乾

搞左幾個鐘

巴打啲軨有得買架?
好想咁整

Taobao

痴得衰係咁V字型

屌佢啦,成日講乜春支持香港品牌,佢又有冇支持番本地玩家先,玩會場限定但又咁垃圾既安排根本就益d炒家
Aeon S660我等香港有貨搵朋友買
原來5月1日要登記抽

反狗城依家有賣?

高達筆?

召喚16歲

高達筆唔work

咁可以點算
可以點油返

去買雙星細細枝既油性油
搵返岩隻色就ok啦
慢慢點返上去
原來5月1日要登記抽

反狗城依家有賣?

我係日本巴打

屌佢啦,成日講乜春支持香港品牌,佢又有冇支持番本地玩家先,玩會場限定但又咁垃圾既安排根本就益d炒家

你估tiny 苦主係浪得虛名咩,呢間野初出e400我有一刻諗過買,不過見到條軨同QC真係咪攪,而家dQC會唔會好過以前?
[q uote]

高達筆?

召喚16歲

高達筆唔work

咁可以點算
可以點油返

去買雙星細細枝既油性油
搵返岩隻色就ok啦
慢慢點返上去[/quote]

高達筆?

召喚16歲

高達筆唔work

咁可以點算
可以點油返

去買雙星細細枝既油性油
搵返岩隻色就ok啦
慢慢點返上去

依枝得唔得
原來5月1日要登記抽

反狗城依家有賣?

我係日本巴打

高達筆?

召喚16歲

高達筆唔work

咁可以點算
可以點油返

去買雙星細細枝既油性油
搵返岩隻色就ok啦
慢慢點返上去

依枝得唔得

其實無話唔得 不過唔match 隻色先係問題
個筆頭又大

你估tiny 苦主係浪得虛名咩,呢間野初出e400我有一刻諗過買,不過見到條軨同QC真係咪攪,而家dQC會唔會好過以前?

垃圾公司,連1/64啲qc都未撚做好就學人出船出飛機,學tomica咁玩限定版,仲周圍開鋪,開啲鋪又唔撚係齊款,太原街仲齊過你平過你啲鋪啦
我睇完成篇嘢之後get到嘅大概意思係:你估人數我控制到㗎?你班柒頭排隊排嗰幾個鐘就嘈嘈閉,我仲慘呀撚過你地呀,飯又冇時間食廁所又冇時間去做足十鳩幾個鐘,唔鐘意咪聽日再嚟過囉

civic幾細緻,車入面有detail,車窗有淺深

玩具展有冇限量

無收到話係會場限量,淨係話每人各款限買3架,btw走個時(14:30左右)仲有貨 ,R8,Evo,civic,黑civic,銀civic

反而我想知今日去仲會唔會買到civic

垃圾公司,連1/64啲qc都未撚做好就學人出船出飛機,學tomica咁玩限定版,仲周圍開鋪,開啲鋪又唔撚係齊款,太原街仲齊過你平過你啲鋪啦
我睇完成篇嘢之後get到嘅大概意思係:你估人數我控制到㗎?你班柒頭排隊排嗰幾個鐘就嘈嘈閉,我仲慘呀撚過你地呀,飯又冇時間食廁所又冇時間去做足十鳩幾個鐘,唔鐘意咪聽日再嚟過囉

我都覺得佢係咁意思
尋日買左2架hiace,個車轆凹凹凸凸,行唔順,之後自己用刀修左勁耐

痴得衰係咁V字型

我係打橫訓部車,整左一邊先,再到另一邊,唔用aa膠,乾得太快,用gei膠,支軸就用bluetap暫時固定

痴得衰係咁V字型

都唔太差,係車頭高左小小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞