TOMICA 討論區 04

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
影下小巴

tiny d qc 真係會令人卻步

其實剩係呢款小巴已經有4個版本......
講detail係tarmac贏,內籠都有色,但造工始終係京商
Tarmac係靚,我都入左架audi r8 lms
但拎上手睇d qc都幾麻麻

拎過fd架civic黎睇,都係一般

d油上得唔好
成日有d花痕
我買左3架出光 2架都有小問題
我覺得150蚊應該就要造好少少啦

個時買我都揀左好耐 ,最後買個架都係閪既,車尾玻璃d水貼灣晒

係邊到買?
我係ken盒買先有得慢慢揀
係現時買係佢俾 無得揀
Tarmac係靚,我都入左架audi r8 lms
但拎上手睇d qc都幾麻麻

拎過fd架civic黎睇,都係一般

d油上得唔好
成日有d花痕
我買左3架出光 2架都有小問題
我覺得150蚊應該就要造好少少啦

個時買我都揀左好耐 ,最後買個架都係閪既,車尾玻璃d水貼灣晒

係邊到買?
我係ken盒買先有得慢慢揀
係現時買係佢俾 無得揀

dabox

大阪真係除左iiado無咩地方買到靚既中古
有冇巴打知度邊度有舊碌版大埔版本既紅色tiny 小巴賣
瑞牛節快樂

呢架舊碌版呀

呢架舊碌版呀

應該係我上面貼個架大埔紅van

呢架舊碌版呀

應該係我上面貼個架大埔紅van

你個架係新碌

個4個版本分別係

1.舊碌旺角
2.舊碌大埔
3.新碌大埔
4.新碌荃灣

我依家差一架舊碌大埔就儲齊
瑞牛節快樂

架nsxNA1 NA2 水貼買左4個月都仲未開工
瑞牛節快樂

想問下水貼係咪淘番黎?有冇link
瑞牛節快樂

台灣群組買的
瑞牛節快樂

台灣群組買的

整得成應該唔錯
過一過海又跌錢....
暫時整張全家幅先, 仲差架舊碌大埔

係咪差jomo就齊?
Shell好撚貴
過一過海又跌錢....

暫時整張全家幅先, 仲差架舊碌大埔

大埔新車轆個架
過一過海又跌錢....

架787 好靚喎

錯撚曬系列

噴得唔錯

頂,俾架911破左我個永遠唔買黑警車既戒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞