TOMICA 討論區 04

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
等新車開post
屌比你開左,豐田
屌你陽巨咁足貨既

好貴
又中伏

國際興業?

上次lee 架仲貴
但係真係好靚

國際興業無錯,巴打棄hold陽具TG我

童淫真係好撚煩

留個靚名
國際興業孤注價$85,日本網上買加兩程運費(內陸加香港)計番都要成$90蚊
陽具d團價真係一時時,disney35周年架電車同其他人差不多,係架巴士貴人十幾蚊。
屌比你開左,豐田

sor
破處post

留個靚名
國際興業孤注價$85,日本網上買加兩程運費(內陸加香港)計番都要成$90蚊
陽具d團價真係一時時,disney35周年架電車同其他人差不多,係架巴士貴人十幾蚊。

上次架神奈川 出面賣得仲貴
新po一推
新po一推

師兄塊停車場邊度買定自家制?
Btw新post gogogo
好靚
新po一推

淘寶
【模型场景-玩具车场景-马路背景-停车场-停车位-图--公路图纸】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.TxOYPw?cv=pC3HZGu2cPx&sm=6c9bf8,或复制这条信息¥pC3HZGu2cPx¥后打开👉手机淘宝👈
新po一推

淘寶
【模型场景-玩具车场景-马路背景-停车场-停车位-图--公路图纸】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.TxOYPw?cv=pC3HZGu2cPx&sm=6c9bf8,或复制这条信息¥pC3HZGu2cPx¥后打开👉手机淘宝👈

潛咗好耐水嘅留名
嚟緊想放一堆車仔
有行 有日 有二次 有限定
巴打們有冇興趣?
拎返啲錢順便清下位

屌你老鼠閪唔係好英勇架咩屌到人地要生呑玩具車架,屌你老未依家又要扮小店,定我傻仔信佢曲線呢
點都好,我都唔會去呢間狗閪店買嘢
Oscar Yu我屌你老母個爛臭閪,童人狗快啲收皮,屎都冇得食訓街啦成班冚家祥

屌你老鼠閪唔係好英勇架咩屌到人地要生呑玩具車架,屌你老未依家又要扮小店,定我傻仔信佢曲線呢
Oscar Yu我屌你老母個爛臭閪,童人狗快啲收皮,屎都冇得食訓街啦成班冚家祥

你屌人都update少少啦,今日咪開左新post直線屌柒Danny Ngan囉

好嘢,以後行現時點唔使俾班傻閪阻撚住哂
好撚威呀走啦垃圾狗,掃走埋支持童人班柒頭

你屌人都update少少啦,今日咪開左新post直線屌柒Danny Ngan囉

Sorry ar 巴打,outdate左小小 多謝你提醒返

呢個呀可?Po入面仲有班毒撚懶撐大佬咁囉
媽好柒呀屌你老母成個女人咁狙擊人地
話鳩你舖頭閪就追鳩人地
小學雞
好靚

好令
好靚

好令

巧令

呢個呀可?Po入面仲有班毒撚懶撐大佬咁囉
媽好柒呀屌你老母成個女人咁狙擊人地
話鳩你舖頭閪就追鳩人地
小學雞

仲有全香港唔係得你有MR2賣, 你唔賣俾我我點都有其他方法買到

新舊🐷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞