TOMICA 討論區 04

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇人想要MR2 我買多左部

放幾錢

義海收車

$70 有意tg

佢有冇解釋點解未有
如果冇星群的嘅話我唔去算

無,d staff 問番我個架有無

屌呀
自己啲staff都唔知
之前明明fb講到架星群的 「驚天地,泣鬼神 ,玩具展限定 」咁

屌⋯⋯玩具展好似年年都搵笨柒,去Ken box 排又排餐懵好野又被內部hold 晒,萬信tiny就更加唔洗講,所以今年就算星期一下午放假可以去都費鳩事嘥時間

除左粗口 ,我無野想講

tiny FB已經出事

屌你老母

今日去荃灣執平貨算

今年轉左大場都仲係咁鳩?

屌⋯⋯玩具展好似年年都搵笨柒,去Ken box 排又排餐懵好野又被內部hold 晒,萬信tiny就更加唔洗講,所以今年就算星期一下午放假可以去都費鳩事嘥時間

除左粗口 ,我無野想講

tiny FB已經出事

屌你老母

今日去荃灣執平貨算

玩具展個攪手好似年年都鳩,就算去白金漢宮攪都一鳩樣

除左粗口 ,我無野想講

tiny FB已經出事

屌你老母

今日去荃灣執平貨算

今年有冇中古車賣

除左粗口 ,我無野想講

tiny FB已經出事

屌你老母

今日去荃灣執平貨算

今年有冇中古車賣

屌你老尾,好撚似第一年新仔搞咁撚樣,成班郁柒既,展佢老母閪

除左粗口 ,我無野想講

tiny FB已經出事

屌你老母

今日去荃灣執平貨算

今年有冇中古車賣

中古區舊年都有d收獲,不過要細心搵同講彩數

tiny FB已經出事

屌你老母

今日去荃灣執平貨算

今年有冇中古車賣

舊年都有幾檔賣中古tomica 唔知今年有冇

屌你老母

今日去荃灣執平貨算

今年有冇中古車賣

今年唔係要Tarmac兩架街車,都唔撚入場

今日去荃灣執平貨算

今年有冇中古車賣

Tarmac 會唔會係'會場'限定,過幾日無限量供應
硬係香港d會場限定成撚日都有伏

今日去荃灣執平貨算

今年有冇中古車賣

有無入左去既巴打有包膠 多唔多舊車買

有免費飛 但無睇頭就搭車都慳返

今年有冇中古車賣

Tarmac 會唔會係'會場'限定,過幾日無限量供應
硬係香港d會場限定成撚日都有伏

上次架澳門賽車出光99號都冇再翻出,希望今次唔會啦

今年有冇中古車賣

要搵舊車,入得場唔好太大期望
tomica玩具節賣返LP640橙牛
60蚊/部
tomica玩具節賣返LP640橙牛
60蚊/部

屌,呢架野係舊年入t club 嘅禮物
講起橙牛,上年定前年橙牛仲offer比舖頭訂,照批發價$25一隻,不過到後期萬售一句話無價就turn down 成件事,結果到玩具節就當係入會會場限購品$60一架賣比街客
以前仲有買滿$500行貨送Dubai GTR 警車一架都覺得去泥有d價值,而家玩具節真係狗都唔屌

終於去左太古搵.. 不過都係冇..
請問仲有冇其他地方有機會搵到?
btw, 其實呢架車大概要幾錢?
Aeon S660我等香港有貨搵朋友買
原來5月1日要登記抽

我係你就即刻俾錢
𠵱d車真係可遇不可求

我係你就即刻俾錢
𠵱d車真係可遇不可求

點解我上次search唔到
睇下點搞先 唔該晒巴打

今年有冇中古車賣

tomica有玩車個班係到開檔,多車,d款普通,靚既都唔會放呢到賣

今年有冇中古車賣

tomica有玩車個班係到開檔,多車,d款普通,靚既都唔會放呢到賣

hotwheels , tomica 都有舊車,唔算多,價當然唔會平,要平野出番去
tarmac無舊civic,會場有得買既1:64得新既
黑,銀色civic , 同埋酒井個架
新紅色拉花R8
黑色Evo
白色civic

款既,上佢tarmac fb有
tarmac無舊civic,會場有得買既1:64得新既
黑,銀色civic , 同埋酒井個架
新紅色拉花R8
黑色Evo
白色civic

款既,上佢tarmac fb有

Tarmac架fk2幾正,就係俾而架伏到入場

今年有冇中古車賣

hotwheels , tomica 都有舊車,唔算多,價當然唔會平,要平野出番去

說到底 咪又係好野留俾自己友 玩具節拎啲死貨出黎散

日本 BRZ 氾濫
利申返黎派人頭

好似星星靚d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞