TOMICA 討論區 04

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
正到痴線 ,最衰窮人無貨

小店唔夠貨賣呀?

佢地話得十幾架,限賣 ........

小店唔夠貨賣呀?

嘩,咁巴閉~ 洗唔洗燒黃紙斬龜頭先可以買?

小店唔夠貨賣呀?

生吞一架豬車換一個購買quota

小店唔夠貨賣呀?

佢地fb話日本個邊限賣,所以先得十幾部 ,更正番,一陣又比佢地block

小店唔夠貨賣呀?

佢地fb話日本個邊限賣,所以先得十幾部 ,更正番,一陣又比佢地block

某行家又拎到40up 喎
9月TLV 出787b 準備出血吧

8000 yen

8000 yen

唔知香港鋪家要定咩價,先唔會俾班傻仔話炒價呢

8000 yen

holy shit

8000 yen

8000 yen 玩唔起

8000 yen

行貨TLV 香港零售價,對一對官方個建議零售價大約計到港行價同yen價個關係大約幾多。不過787b 有冇license 問題就不得而知啦

小店唔夠貨賣呀?

童人,我屌你老母。而家有邊架唔係限嫁?常品都限啦,香港人係日本買トミカ出黎名嫁啦

一張單限3架就話限3,一張單限1又話限1,一張單限5又話限5,平時又話人人有車推,得閒又話人高價乜乜柒柒,含撚啦,淨係9up,得閒聲大大,收購トミカ末想推幾多架都得囉

屌你老母,垃撚圾
童人含撚啦 ,愈睇愈覺得on9,買嘢仲要俾佢撚狗咁撚

收工開新車玩好過

其實可以咩網買車返香港?
唔係太鍾意出去搶,好撚無引,
次撚次好似求佢賣比我咁!

你唔急玩同唔介意冇面交,我寄俾你都得

lee 部野其實賣幾錢 我見到成舊水
所以無買

正常就1000円一架,經online store 800円運費,限五架

Online store 已經完售,東京有地方仲有
不過我唔係東京住,一定要經online store

巴打有無多架呀

今日係公司簽收多五架,同朋友對分完應該有淨 不過我只可以日本寄俾你或者搵香港朋友同你交收

8000 yen

行貨TLV 香港零售價,對一對官方個建議零售價大約計到港行價同yen價個關係大約幾多。不過787b 有冇license 問題就不得而知啦

TLV 香港其實行貨好撚平
香港如果冇炒價我都想係香港入
日本成日又貴又小貨

儲錢入一箱

TLV Neo 好撚大盒

小店唔夠貨賣呀?

童人,我屌你老母。而家有邊架唔係限嫁?常品都限啦,香港人係日本買トミカ出黎名嫁啦

一張單限3架就話限3,一張單限1又話限1,一張單限5又話限5,平時又話人人有車推,得閒又話人高價乜乜柒柒,含撚啦,淨係9up,得閒聲大大,收購トミカ末想推幾多架都得囉

屌你老母,垃撚圾

童人真係含撚啦 越做越衰
成日話俾人迫害 又話乜尻遠離是非
自己就四圍點火頭 講尻人是非
以前荔枝角搬現時點時又玩乜尻砌河馬拖車團
而家就追住孤蛋同閉國黎咬
講真你地狗咬狗骨鬥平對我地消費者係好
但唔好有少少貨就扮大哥笑尻人
無貨就深潛

海量既車就名單都唔出係人都可以去買
無貨既車就遲一遲先出
而家批會場車大家就係怕你無貨派所以先幾團hold
點知你就玩性格有去其他地方hold就唔派

咁係咪為左人人有錢洗 以後中左六合彩未窮到無錢開飯馬會都可以唔派彩
呢排唔覺唔覺入左一堆牛
呢排唔覺唔覺入左一堆牛

杜拜警車反而無?
呢排唔覺唔覺入左一堆牛

杜拜警車反而無?

發左誓所有有個警字既野都唔再買
呢排唔覺唔覺入左一堆牛

杜拜警車反而無?

杜拜公安
呢排唔覺唔覺入左一堆牛

杜拜警車反而無?

所以tiny批香港黑警做得幾靚我都唔會買

不過tiny車算把啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞