[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!港場飛繼續難求....

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
屌 被人呃錢 有冇得報警

點呃

點知???!!!

Wts del咗ac
電話未能接通
好撚想喊

有銀行ac可唔可以報警 定冇人會理。。。

要大銀碼先會做野,睇下搵唔搵到其他受害人一齊報啦

二千蚊係咪唔會理
有冇人換飛 11號想換10號 1480 2連位 Row V

點呃

點知???!!!

Wts del咗ac
電話未能接通
好撚想喊

二千蚊係咪唔會理

報咗先算啦

點呃

點知???!!!

Wts del咗ac
電話未能接通
好撚想喊

二千蚊係咪唔會理

報咗先算啦

係ig買?

點知???!!!

Wts del咗ac
電話未能接通
好撚想喊

二千蚊係咪唔會理

報咗先算啦

係ig買?

有好多受害者!有救了

Wts del咗ac
電話未能接通
好撚想喊

二千蚊係咪唔會理

報咗先算啦

係ig買?

有好多受害者!有救了

邊個騙子?
雖然唔建議大家買黃牛, 但就算要買都要小心
仲要唔係平嗰D先會呃人, 飛機火箭價都係可以流

個陣係啱啱賣晒十號飛又未講有加埸
炒到4000一張點買得落手
諗住去ig望望 佢淨係加150
都有啲覺得怪
問過個frd 佢話再睇定啲先再冇買到
好彩個frd醒目

佢點呃?

啲人成日話騙徒手法層出不窮 好想知點厄法
我都揾到一個人 放飛680二連收我1600
想點樣無禁易比人厄

其實面交除左假飛都冇咩好呃

有無人買過假飛先 賣既咪一樣驚你出假錢

我嗰個話可以一齊去通利拎

之前bigbang有出現過假飛,要睇既話睇右上角logo,遇光會變淺藍色,再要求睇埋email對飛位就差唔多

上面個格係真 定係 下面個格係真
無經驗 求指教
美英SOLO出道一周年!

美英隻碟好高質有無同好 唔知點解會咁鐘意呢隻碟

都有啲覺得怪
好彩個frd醒目

佢點呃?

想點樣無禁易比人厄

之前bigbang有出現過假飛,要睇既話睇右上角logo,遇光會變淺藍色,再要求睇埋email對飛位就差唔多

上面個格係真 定係 下面個格係真
無經驗 求指教

左邊上假下真, 右上邊上假下真,右下邊上真下假,仲有係紫外燈射落去會有明顯防偽特徵
有冇人放6月11 1480?
原本條友話跟住又唔賣
https://t.me/leeleekwan

差啲幫襯咗hkm852853 有冇得講多啲點呃?

咁少follower都敢幫襯啊

都有啲覺得怪
好彩個frd醒目

佢點呃?

想點樣無禁易比人厄

賣假飛仲易追過 入數黨 貶下眼就捉到人
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170118/mobile/bkn-20170118225649535-0118_00822_001.html
一張10號 block b前排中間換兩張11號980or 680
可以俾一張飛錢架
想睇尾場
Tg: Taegguhkg
求11號飛換10號,1480x2
收 10號 1480 1張
可加錢 證明真sone

https://t.me/mankitt
美英SOLO出道一周年!

美英隻碟好高質有無同好 唔知點解會咁鐘意呢隻碟

here
買左
其實呢到仲有唔少人放飛呀 冇飛既sone打不妨問下

仲有sone 打咩... 黃牛巴打就有..
求11號 1480一張
絕對真SONE AND TAEYEON FANS
請TG
https://t.me/JasonnHo
話說 有人dm我ig 問我收唔收10號680 佢話佢嗰日唔得閒想讓出俾人睇
佢出嗰價好合理 有人有興趣嘅話就留telegram 我比佢ig你自己傾
Btw自己衡量真假

係囉不如追po問下先 無先再求啦

係囉不如追po問下先 無先再求啦

大家都好快咁放哂
泰妍嘅威力
話說 有人dm我ig 問我收唔收10號680 佢話佢嗰日唔得閒想讓出俾人睇
佢出嗰價好合理 有人有興趣嘅話就留telegram 我比佢ig你自己傾
Btw自己衡量真假

已有人接收
有代購網站搵番我
話11號有飛
1480+250手續費
位就唔講得
有代購網站搵番我
話11號有飛
1480+250手續費
位就唔講得

唔講得係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞