[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!港場飛繼續難求....

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
下個post名係買飛力證真sone 痴線佬鬥多周邊專輯大戰

好玩wor

諗得過

有排執
真sone應該係呢個post常出現既人喎

帶哂周邊出街認證,街頭會出現奇怪一幕
我仲有第一本少時寫真...咁夠真未...求你果張1480 讓俾我啦!

真sone同係呢個post常出現有咩必然關係

交收張飛要拎一大袋野出街

會幫手推post
雖然我都唔係

靜到又要尋允巴推POST

竟然淨係記得尋允巴 我都有份推post ka 可以證明我係真sone

帶哂全屋周邊去睇con

當然,唔係點證明到你係真sone 一個人拎住10支手燈喺度fing

我淨係有一支手燈

我之前買埋買埋好多

一支支圍住綁係個頭度

仲要綁d喺身度

成個保護雅典娜泰妍既聖鬥士咁
有冇咩望遠鏡推介
仲有啲係可以加手機影相 有冇巴打知呢啲野
跪求2張1480
Tg: https://t.me/haha0530
求飛 980 or 680
可以加少少車馬費
Tg: Taegguhkg
求10號2張1480
11號3張1480
Tg:garyff

無ka,喺呢個post經常出現既話基本上係sone,但唔出現唔代表你唔係真sone 我咁講純粹係因為見咁多人話係真sone我又講下姐

無ka,喺呢個post經常出現既話基本上係sone,但唔出現唔代表你唔係真sone 我咁講純粹係因為見咁多人話係真sone我又講下姐

新嘅真sone又可以點樣證明到

我好似有
但misskimtaeyeon出嗰本應該罕有d 個站出完嗰本就關站
求任何一日嘅980 680 一張/兩張都好 價錢方面可議
因為今朝考緊final 叫埋成班friend 又搶唔倒 8號又搶唔倒
真心想入去聽一次live

Tg: https://t.me/Elvis0530

我可以帶埋張My Voice Album證明自己係真sone

不允好耐冇見

有好幾次想一齊討論都無人理所以就睇post算
好想佢地十週年可以係香港開演唱會

交收張飛要拎一大袋野出街

少時大笪地

有好幾次想一齊討論都無人理所以就睇post算

不如搞返次
十年SONE 你問我答

不允好耐冇見

尋允Long time no see
Sosius Post依家轉左黎連登定重係高登?
咁就過左8年...
依家返工忙左 只有得閒睇下post無咩應post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞