[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!港場飛繼續難求....

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
連線失敗

Firefox 無法與伺服器 www.hkticketing.com 建立連線。

該網站可能暫時無法使用或太過忙碌,請過幾分鐘後再試試。
若無法載入任何網站,請檢查您的網路連線狀態。
若電腦或網路被防火牆或 Proxy 保護,請確定 Firefox 被允許存取網路。

犀利

一樣
比人封埋IP
係viagogo 買完飛先知service charge咁貴
係desktop居然將個final price收係off screen 位
求接收680飛 而家放 我自已食返service charge
1900算數
放2張 6月11號 BLOCK B
自出, TG: Taeyeonticket

唉........下次見了泰妍

完了吧

再見了
禁左兩日 閘口都見唔到
連線失敗

Firefox 無法與伺服器 www.hkticketing.com 建立連線。

該網站可能暫時無法使用或太過忙碌,請過幾分鐘後再試試。
若無法載入任何網站,請檢查您的網路連線狀態。
若電腦或網路被防火牆或 Proxy 保護,請確定 Firefox 被允許存取網路。

犀利

用chrome冇問題,只不過不斷system busy
祝各位sone打睇得開心盡興
係viagogo 買完飛先知service charge咁貴
係desktop居然將個final price收係off screen 位
求接收680飛 而家放 我自已食返service charge

tg:taeyeonbb_J
跪求 980兩張
TG:Miles_smile 可以證明真SONE
https://t.me/leeleekwan
求10號/11號 1480/980

https://t.me/taeyeonbb_J
多咗一張10/6 $1480 講明先係琴日食炒價買既 有興趣可tg: aa805
Unavailable
可以等下次了

而家放900蚊 求接收
https://t.me/dickson109
未能提供
Dream maker 食屎啦開hall10
又入到但係未能提供
上一次買飛係少時嚟第二次,你諗吓我呢啲無買開演唱會嘅可以幾炆!
頭先仲柒左落去通地,先知原來第一日無得响售票處買..

算,當我新手唔知定...但其實佢呢個垃圾設定係咪認定所有香港都要上網先有資格權利買票...其他唔上網要望場演唱會會買剩先可以碰運氣呢?以前香港唔會係咁囉,一定會照顧其他人嘅權利.而家真係好差好惡劣,完全係大陸人思為.你死你事啦,唔上網咪無資格買囉!

仆街到咁真係政府搞出嚟,將呢啲買飛途徑綁死晒,好似領展啲商場咁...叫人無得揀,弱智政策...
Dream maker 食屎啦開hall10

on9 開2場hall 1都得
求2張飛 乜位都得 https://telegram.me/Kennnnny
我係真sone 炒價就唔洗了
我自己揾方法見女神都唔益你班黃牛 重要叫我自己比價
上一次買飛係少時嚟第二次,你諗吓我呢啲無買開演唱會嘅可以幾炆!
頭先仲柒左落去通地,先知原來第一日無得响售票處買..

算,當我新手唔知定...但其實佢呢個垃圾設定係咪認定所有香港都要上網先有資格權利買票...其他唔上網要望場演唱會會買剩先可以碰運氣呢?以前香港唔會係咁囉,一定會照顧其他人嘅權利.而家真係好差好惡劣,完全係大陸人思為.你死你事啦,唔上網咪無資格買囉!

仆街到咁真係政府搞出嚟,將呢啲買飛途徑綁死晒,好似領展啲商場咁...叫人無得揀,弱智政策...

上次都係靠朋友 BLOCK A企位
禁左兩日 一張都禁唔到
想收兩張連位比一個好重要既人 咩區都可以
有無巴絲禁多左兩張可以原價連手續費讓比我
可以既tg我@Tae1314

唔想食炒,原價跪求1480/980一張邊日都ok
tg:wowo169,可以証明係真sone
玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞