[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!港場飛繼續難求....

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
今日請假,諗住買飛,俾個快柒票玩左成朝,屌你老母...香港真係垃圾之都嚟...連買個飛都咁難...韓流都興左咁多年啦...仲係用呢個咁弱智咁垃垃嘅系統,根本係幫黃牛制造優良條件,俾著其他國家一定無呢啲咁差咁難受嘅經驗!
快柒票真係累人累物...一啲警覺性都無...咁多年都無改善,想投訴佢咩?門都沒有,竟然話錄音無空間...佢老母臭西死全家啦快柒票!害人害物!

香港 真係大劣一體化,仲差過大陸,落後都令人儍眼...點解買個演唱會可以令人咁難受...點解會發明一個咁弱智不便嘅買飛系統,點解黃牛永遠買到飛,一般歌迷就買唔到!

香港真係好垃圾!
只求一張 tg:taeyeonbb_J
會唔會有機會多一場 (ff)
有冇人係過左比錢個頁面先嚟話busy,之後就load左好耐都未得?

我...LOAD多陣就去返快達票個主頁...

我都係
兩日都買唔到 , 正式收皮
有無人仲入到
今日請假,諗住買飛,俾個快柒票玩左成朝,屌你老母...香港真係垃圾之都嚟...連買個飛都咁難...韓流都興左咁多年啦...仲係用呢個咁弱智咁垃垃嘅系統,根本係幫黃牛制造優良條件,俾著其他國家一定無呢啲咁差咁難受嘅經驗!
快柒票真係累人累物...一啲警覺性都無...咁多年都無改善,想投訴佢咩?門都沒有,竟然話錄音無空間...佢老母臭西死全家啦快柒票!害人害物!

香港 真係大劣一體化,仲差過大陸,落後都令人儍眼...點解買個演唱會可以令人咁難受...點解會發明一個咁弱智不便嘅買飛系統,點解黃牛永遠買到飛,一般歌迷就買唔到!

香港真係好垃圾!

快柒票仲垃圾過城電
賺埋賺埋咁多都唔搞好D個系統
求11號2張1480
入唔到去買/.\

tg: sone_ppee
我到而家連個售票版面都未入到
求兩張飛 乜位都得
https://telegram.me/Kennnnny
唔想食炒,原價跪求1480/980一張邊日都ok
tg:wowo169,可以証明係真sone
未正式load到過一次 load到something went wrong
跪求3張 1480
真想好想去睇 請大家幫幫忙
Tg:Yuttwforpri
load到買唔到好撚慘呀
https://t.me/jcf555
任何一場嘅飛都可以 可以証明係真sone
炒飛狗
禁左兩日 一張都禁唔到
想收兩張連位比一個好重要既人 咩區都可以
有無巴絲禁多左兩張可以原價連手續費讓比我
可以既tg我@Tae1314
load到12點都仲係咁 係咪痴線
定開心泰妍叫座力高得驚人

係個網廢得濟
尋日 係個 巴打到收左兩張 炒價 1480

點知加場 皇天有眼比我禁多兩張 超靚位

所以依家 多左1張 第一場 1480

唔求 收返哂 比人食左果筆

希望幫到 真心 sone or 抽飯

Tg: @chau5912
load到12點都仲係咁 係咪痴線
定開心泰妍叫座力高得驚人

好大程度因為hall10少位 同第一次個人solo港場

香港真係好垃圾!

今次最衰係唔可以排隊買,有心訓街既話我諗點都會買到飛無論平貴,現在呢個系統根本係講彩數,有人可以買好多有人連入都入唔到...
連線失敗

Firefox 無法與伺服器 www.hkticketing.com 建立連線。

該網站可能暫時無法使用或太過忙碌,請過幾分鐘後再試試。
若無法載入任何網站,請檢查您的網路連線狀態。
若電腦或網路被防火牆或 Proxy 保護,請確定 Firefox 被允許存取網路。

犀利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞