[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!港場飛繼續難求....

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
上連登賣野?等bam
去買周邊之後返屋企
係屋企loop足150分鐘
變左個個放飛
個個都話少少車馬費,1000叫少

由9得佢地hold 飛啦

香港搭咩車要1000蚊?

搭飛機來回香港啩
真sone應該係呢個post常出現既人喎

真sone同係呢個post常出現有咩必然關係

不允好耐冇見

尋允Long time no see
Sosius Post依家轉左黎連登定重係高登?
咁就過左8年...
依家返工忙左 只有得閒睇下post無咩應post

時移世易,轉哂黎呢度lo,高登o個個"隱藏少時討論區"好頭好尾推埋佢啦,得閒過黎幫手推下

http://forum9.hkgolden.com/view.aspx?type=MU&message=6635011&page=29

我係高登搵唔到先過黎
開左係咩台

超過一個月個post唔會上水…好似係

我最後1480先賣1500計埋運費每張仲要蝕1蚊

我最後1480先賣1500計埋運費每張仲要蝕1蚊

我都預400-500 的士來回,點知個個坐開飛機
去買周邊之後返屋企
係屋企loop足150分鐘

加場loop夠300分鐘
据东亚体育报道,秀英与亲姐姐、音乐剧演员崔秀珍一起参与今日进行录制的tvN《现场Talk Show - TAXI》节目,预计本月末或下月中旬播出。节目方确认录制消息,并表示放送日期未定。tvN《现场Talk Show - TAXI》每周三晚12时20分播出。 ​​​
有尾場$980 block B
4連 row A
4連 row L

只放俾真sone or taeyeon fans
add telegram marksone629

之前忙冇即時覆, 如果有興趣既msg我呀

冇飛啦唔洗再msg
我地grp仲徵4張(唔連ok)
坐火箭就俾唔起
想收11號680/980飛一張
真sone,原價放咗張1480比呢到嘅sone打,會去韓國睇太妍
Tg :https://t.me/dok2222
想收11/6場 $980連位2張同女朋友睇
有嘅巴絲麻煩tg我:
https://t.me/Cw2k17
放6/11 一張1480飛
TG: strangerage
㩒到980 x2 好感動呀

你個名

你尋允 我尋抽姐
代朋友放 6/11 1480位兩張
每張加600
每張加600

每張加600

點聯絡

你個名

你尋允 我尋抽姐

都好既,我以為俾人hack左

你個名

你尋允 我尋抽姐

我以為跳左糟添
有無sone打夾 11號既1480?
我單丁
tg hiruma_y
呢頭D人係度屌黃牛
轉頭自己就做黃牛或幫襯黃牛

你個名

你尋允 我尋抽姐

我以為跳左糟添

心裏永遠得抽一個
放11/6 4連980

https://t.me/hkglemon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞