[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!港場飛繼續難求....

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
其實ig shop 唔係問題
最緊要面交
唔好入數咁蠢

差啲幫襯咗hkm852853 有冇得講多啲點呃?

咁少follower都敢幫襯啊

個陣係啱啱賣晒十號飛又未講有加埸
炒到4000一張點買得落手
諗住去ig望望 佢淨係加150
都有啲覺得怪
問過個frd 佢話再睇定啲先再冇買到
好彩個frd醒目
美英SOLO出道一周年!
最緊要面交
唔好入數咁蠢

面交有無得點check飛 有無tips

你覺得報警佢走到?港鐵站交易全部閉路電視
最緊要面交
唔好入數咁蠢

只係想知點check姐 到時都要望兩眼既

人地話用紫光燈照到有水印,或者你打上去問下
我就認清楚賣家樣
最緊要面交
唔好入數咁蠢

只係想知點check姐 到時都要望兩眼既

人地話用紫光燈照到有水印,或者你打上去問下
我就認清楚賣家樣

紫色反光同後面有number
有尾場$980 block B
4連 row A
4連 row L

只放俾真sone or taeyeon fans

980兩連 原價得唔得 炒得好貴 真心some
4連 row A
4連 row L

sone
4連 row A
4連 row L

sone

Sor I phone 打字會grammar
各位sone d飛有著落未

為左睇泰妍女神嘅演唱會開蓮登account
再down TG btw窮學生😭 少少車馬費都幾嚇人 這就是社會xdd
放11號2張680(非連位) 非原價買入 非天價
只求回本加少少少少車馬費

係因為當初驚冇飛所以大包圍 搵咗代購自己又搶到 所以先放 非炒飛

仲有一張

Push 真係冇點賺到 只係本來入手就唔係原價
為左睇泰妍女神嘅演唱會開蓮登account
再down TG btw窮學生😭 少少車馬費都幾嚇人 這就是社會xdd

咩撚野蓮登
放11號2張680(非連位) 非原價買入 非天價
只求回本加少少少少車馬費

係因為當初驚冇飛所以大包圍 搵咗代購自己又搶到 所以先放 非炒飛

仲有一張

Push 真係冇點賺到 只係本來入手就唔係原價

賣出了

唔洗睇啦屌
有飛收
但一個人又係680位
有啲驚
有冇人有1480 飛放......
定係我應該等到6月?等D 黃牛巨鱷鬆口?
好驚睇唔到

2000 內就殺
不過來得呢度都係想有Sone 原價放
TG: @Chaosjoint
好驚睇唔到

2000 內就殺

冇啦
好驚睇唔到

2000 內就殺

冇啦

我見過千九鬆d 你想ig睇下啦
好驚睇唔到

2000 內就殺

冇啦

我見過千九鬆d 你上ig睇下啦
求飛🙏1480 2連 炒價不了 少少手續費可以
求求大家俾個機會我入去見女神😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞