[Sone]現在是少女時代!順圭生日粗卡!!港場飛繼續難求....

1001 回覆
30 Like 11 Dislike
尋日 係個 巴打到收左兩張 炒價 1480

點知加場 皇天有眼比我禁多兩張 超靚位

所以依家 多左1張 第一場 1480

唔求 收返哂 比人食左果筆

希望幫到 真心 sone or 抽飯

Tg: @chau5912

Telegram咗你了
真心求飛兩張 有無人放比小弟

TG : wowwow627
係viagogo 買完飛先知service charge咁貴
係desktop居然將個final price收係off screen 位
求接收680飛 而家放 我自已食返service charge

想問下service charge 幾錢 佢個價既幾多%左右?
如果搵唔到人放
可能係果到買
求一張680
tg:frankie11810
Server down?
到515嗰陣有幾多人上黎講生日快樂就知係咪真sone
上一次買飛係少時嚟第二次,你諗吓我呢啲無買開演唱會嘅可以幾炆!
頭先仲柒左落去通地,先知原來第一日無得响售票處買..

算,當我新手唔知定...但其實佢呢個垃圾設定係咪認定所有香港都要上網先有資格權利買票...其他唔上網要望場演唱會會買剩先可以碰運氣呢?以前香港唔會係咁囉,一定會照顧其他人嘅權利.而家真係好差好惡劣,完全係大陸人思為.你死你事啦,唔上網咪無資格買囉!

仆街到咁真係政府搞出嚟,將呢啲買飛途徑綁死晒,好似領展啲商場咁...叫人無得揀,弱智政策...

上次都係靠朋友 BLOCK A企位

算啦...我放棄了!
响香港買黃牛真係好唔甘心,雖然係難能可貴...真係好難受,好SAD!
求 兩張980
tg:Miles_smile

啱呀

啱呀

都係我地幾個 兩三版到
求飛 680 or 980
Tg: Taegguhkg
Fb有人放2連 block a row z
有冇人想要?
有冇6月11 號黃牛???
https://t.me/leeleekwan
正式賣哂

啱呀

都係我地幾個 兩三版到

對順圭一定要粗卡

啱呀

都係我地幾個 兩三版到

對順圭一定要粗卡

祝黃牛撚長命百歲,百病纏身

啱呀

都係我地幾個 兩三版到

對順圭一定要粗卡

兩3版
推到一頁都偷笑啦
試左成朝 11:45終於入到 得翻680少量 超殺

啱呀

都係我地幾個 兩三版到

對順圭一定要粗卡

兩3版
推到一頁都偷笑啦

一頁一定有既
有個有心人原價放飛俾我 香港原來仲有有心人
有一張1480前排讓,會收少少代購費 要證明真sone!到時要做足應援尖叫!因為坐格離會睇到
有幸買到兩張a區 不過row x後到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞