【全部人Del左個App先好轉會 】終於知Facebook點偷睇你D野!

658 回覆
1742 Like 26 Dislike
之前東張西望做過test
懷疑偷偷開mic
Push
location 同移動時間吻合就好易由AI估到
mic都唔使check
睇黎係業內人仕
不過根據某一年洗幾億美金做performance marketing 既公司話
facebook 落ad 效果根本冇乜
所以要sell 商品 facebook 係冇用,不過要改變意識形態,facebook就超有效
無錯
因為熄未來動態追蹤要48小時, 48小時之後再check, 冇開就真係熄咗, 然後再deactivate成個ac我諗應該冇事
當然deactivate前除咗確認熄咗最好順手清多次呢堆動態

如果唔可以deactivate的話就登出, 但唔好save登入資料喺device, 就算用app都要清到下次登入需要由email開始輸入
最好之後培養用無痕登入使用嘅習慣, 每次登出前check一次同清除一次
我有啲用嚟打機嘅ac長期登出冇save密碼都track緊我呢幾日嘅動態, cls

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
理論上隔app track唔到
(但都可以track ip / device id)
除非隻app有登入facebook

一般就電話browser登入咗facebook
然後上其他網頁就會track到
email 決定一切
當初YAHOO就係多人用EMAIL
密碼 聯絡都係用YAHOO
如今變成GOOGLE EMAIL可以知道你既野
而且係地球上面咁多人
應該睇一次入佢冇record係咪我個account壞左
應該第一次入個page佢話冇record係咪我個account壞左
實關ip 事因為googl都係咁玩。
平時用開 無痕safari ios睇av,開個連登app成日出咸濕漫畫廣告。

仲要唔撚知點清個廣告識別,出街開連登app都唔個點算。已經用咗無痕都係咁
我有好多比佢track到既都冇登入FB
例如Rumbe同好多E-commerce網站
rumble*
483 朱西伯格我屌你老母
GTA裏面個FB
係叫做Life Invader
個名一啲都無改錯
590個
我覺得FB列曬出黎畀user知道
有咩app / 網站同FB聯動反而算公道
用browser都去到果個版面

我瘋狂見到炒外匯軟件同 Python 廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞