【全部人Del左個App先好轉會 】終於知Facebook點偷睇你D野!

658 回覆
1742 Like 26 Dislike
fb developer account 一定要開呢個站外動態先用到
CLS
可以用web 方法同樓主撳嘅一樣
係呀 後幾個cm發現左anyway thanks!!!!
on9仔,鬥黃
仆街。。好撚痴線
我想知用CMHK都係鬥黃?
無SMT / 3用
依家係無其他選擇
留名先,未睇
罷用fuckbook

tracker唔係噉易避,你唔係擋咗個google analytics就代表你擋咗佢,佢有大把方法去追蹤你,有啲擺喺first party,你要用個網就會畀佢行,除非你睇佢source code確保佢冇tracker先,但你唔可能次次都噉做

最折衷就係擋晒啲third party嘅code同cookies,甚至好多時你連first party code 、字體都擋晒都得,但都係有機會畀人trace到你

依個都係點解tor browser冇預設trackers blocker
係某啲牌子
我電話同電腦都冇登入google acc,用啲嘢重好過之前
有好多apps都有內置tracker喺入面,facebook就係其中一個會擺tracker嘅公司

順帶一提,telegram都有2個tracker
外國一早大把人知依啲嘢,香港人先係後知後覺
佢一定冇諗過
apple store收緊佢資料
IOS收緊佢資料
Safari 收緊佢資料
SIRI 收緊佢資料
成個apple生態圈就係全方位收集緊佢資料
連佢真名信用卡資料銀行資料全部知道晒
incognito mode係冇用㗎
依個唔完整,你factory reset完佢就會出現返
apple都係,其實好難避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞