[突發]跑跑下步執到隻刺猬

961 回覆
944 Like 7 Dislike
真係叫左震強

已正名
震強
見到個標題都覺得好笑,入到嚟仲要已經改埋名做震強

養緊 五歲lu 不過係米白色望落好cool

肥撚到呢

佢既眼神

有殺氣嘅肥仔

肥撚到呢

佢既眼神

有殺氣嘅肥仔

幾時先可以上到手
溫左陣書返黎連名都改埋
震強 好好生活啊
勤清潔其實都冇咩臭味
訓之前有一句想同棄養者講,棄養死全家,震強嘅生活實會比你好。
希望幫佢搵到個安樂窩啦,唔知女朋友個邊會唔會肯養。礙於屋企實在太細真係養唔到(冇房),如果女朋友個邊無辦法照顧,就唯有靠巴絲收養。

其實執佢個下真係一時衝動,因為之前睇過一篇文講關於棄養刺猬,話如佢地行石屎路,好易整傷手腳,跟住又話會好快死,樓下又多流浪貓,一時衝動就救左佢

為免之前捐錢救貓事件,又發生今次有咩事都謝絕捐款,不過好樂意接受你地提供嘅方法。

已經叫咗做震強
巴打講得好做得好
棄養真係好仆街
貓貓狗狗都仲勉強有一線生機
寵物刺蝟去到野外(尤其係香港真係死路一條

話時話男定女? 女仔叫震強好撚慘

d水上人都幫自己d女改男人名

肥撚到呢

佢既眼神

有殺氣嘅肥仔

幾時先可以上到手

快則幾日慢則有人養左成年都上唔到

其實佢地好細膽 就算養好耐都會有警剔性 你地睇到果啲任你玩都唔驚嘅係一百隻可能得十幾隻
震強要乖乖啊,比好心人執左唔洗響街流浪

肥撚到呢

呢個姿勢問題姐 佢唔係好肥架 因為佢唔食蟲 對於我黎講都係好事 唔洗核突 屎又冇咁臭
期待連登仔下次執咩
巴打唔要可以俾我...
訓之前有一句想同棄養者講,棄養死全家,震強嘅生活實會比你好。
希望幫佢搵到個安樂窩啦,唔知女朋友個邊會唔會肯養。礙於屋企實在太細真係養唔到(冇房),如果女朋友個邊無辦法照顧,就唯有靠巴絲收養。

其實執佢個下真係一時衝動,因為之前睇過一篇文講關於棄養刺猬,話如佢地行石屎路,好易整傷手腳,跟住又話會好快死,樓下又多流浪貓,一時衝動就救左佢

為免之前捐錢救貓事件,又發生今次有咩事都謝絕捐款,不過好樂意接受你地提供嘅方法。

已經叫咗做震強
巴打講得好做得好
棄養真係好仆街
貓貓狗狗都仲勉強有一線生機
寵物刺蝟去到野外(尤其係香港真係死路一條

話時話男定女? 女仔叫震強好撚慘

巴打你養唔養震強啊
朋友有養緊 我都心郁郁

我有一對寶貝 有需要可以問我
telegram: @clunnnn
巴打你養唔養震強啊
朋友有養緊 我都心郁郁

佢地一病痛 洗好多錢
諗清楚先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞