[突發]跑跑下步執到隻刺猬

961 回覆
944 Like 7 Dislike
打去漁農處 會有人接走

有人真係以為係箭豬叫漁農處捉走

屌啦星, 
管理處班人GOOGLE下箭豬咩樣都唔識

屌你老母 痴撚線 箭豬同刺猬都小分唔到
劉明
打去漁農處 會有人接走

最搞笑係佢google左野生動物條例但係冇google箭豬既圖

d 人係唔係智力有問題
樓主 我有刺猬群組嘅朋友可以免費讓出30cm跑輪
中環交收 有需要就同我講
Tg: @clunnnn

仲有朋友可以讓出刺猬嘅屋仔 佢就住青衣
好得意
仲有冇震強嘅相
打去漁農處 會有人接走

箭豬好撚大隻架

仲有朋友可以讓出刺猬嘅屋仔 佢就住青衣

連登有愛

佢地係夜間動物, 同埋係金魚街(由旺角道入金魚街,未到下一個街口前既左邊有間係賣佢地專用既糧架,好平幾十蚊)
另外要買貓砂比佢地, 要買一粒粒紙做果D, 唔好買D濕左會痴埋果D, 因為會痴埋果隻佢地尿完會痴住佢地,會有皮膚病架
比個廁紙筒佢 佢可以玩成日

另外呢隻糧千萬千萬唔好買!
好多刺蝟食完都有問題
如果買貓糧就記得唔好有海鮮成份
打去漁農處 會有人接走

箭豬好撚大隻架

所以你睇得出呢啲物業管理嘅人係幾咁on9

好多刺蝟食完都有問題

但貓糧都有講過佢地身體需求唔同貓, 長食貓糧會有事架WOR
佢地係夜間動物, 同埋係金魚街(由旺角道入金魚街,未到下一個街口前既左邊有間係賣佢地專用既糧架,好平幾十蚊)
另外要買貓砂比佢地, 要買一粒粒紙做果D, 唔好買D濕左會痴埋果D, 因為會痴埋果隻佢地尿完會痴住佢地,會有皮膚病架

金魚街I love rabbit 可以買到
千萬唔好用木糠 因為會有皮膚病 香港潮濕

好多刺蝟食完都有問題

最好當然買刺蝟糧 係上面呢隻8in1唔好買
如果有時可以餵下蟲仔就更好
但啲蟲都要養一養先 蛋白質會更高

好多刺蝟食完都有問題

可唔可以講下呢隻糧有咩問題?
我之前果隻走左唔知同呢隻糧有冇關係....
想問比人領養左未? 我有朋友想領養

LIN登仔改名靈舍特別

兔仔就叫狗強 狗勁 屌你刺蝟就叫震強 笑撚死

好多刺蝟食完都有問題

可唔可以講下呢隻糧有咩問題?
我之前果隻走左唔知同呢隻糧有冇關係....

曾經有一批變左質
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20150719/bkn-20150719152543381-0719_00822_001.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞