[突發]跑跑下步執到隻刺猬

961 回覆
944 Like 7 Dislike
d屎又唔同左樣

痾綠色屎可能因為緊張同驚

我今日都有上手同佢玩,上手期間佢冇瀨屎尿,一放佢落個盤到就痾 仲一痾痾三舊長條型啡色(麥包)係咪我嚇親佢

係咪驚你會唔要佢?
未搵到藍色個隻雞肉黎
不過搵到其他,邊隻好

你下面藍色果隻咪係囉

口味唔同

下面嗰隻係gravy
應該要食齋雞肉?
未搵到藍色個隻雞肉黎
不過搵到其他,邊隻好

你下面藍色果隻咪係囉

口味唔同

下面嗰隻係gravy
應該要食齋雞肉?

我餵我果隻比開下面果款雞肉泥
d屎又唔同左樣

我今日都有上手同佢玩,上手期間佢冇瀨屎尿,一放佢落個盤到就痾 仲一痾痾三舊長條型啡色(麥包)係咪我嚇親佢

係咪驚你會唔要佢?

你執佢返黎先幾日 咪咁心急啦 而且佢唔係1-2個月果啲 戒心仲大
d屎又唔同左樣

係咪驚你會唔要佢?

佢地唔係好識控制
比較係中意幾時痾就直接痾
最緊要係顏色同質地
啡色 長條形最健康
青屎係緊張 驚新環境
我初初養都經歷左5日青屎&絕食
(因為陌生環境太驚)
身體檢查 獸醫話7日都仲係咁就要打營養
好彩最後麥皮蟲加糧都算肯食
樓主好有愛,多啲更新,影多啲震強做嘅嘢。
喺咪應該要放埋你女朋友啲衫落去
嗚呀 好可愛呀
Btw女仔叫震強好慘
嗚呀 好可愛呀
Btw女仔叫震強好慘

震蛋最好

放左佢/佢屋企人嘅衫,冇放我嘅衫落去
不過得我大膽d肯托起佢同佢玩下
加油呀震強!

咁唔會嚇死佢咩, d 衫唔係你既,佢唔熟你d味
樓主放多啲相啦

我成日放隻手落去比佢聞
一開頭佢秒速起鋼
家下放落去佢會聞兩下之後繼續訓
其實佢都幾聽話

都好精靈
好得意呀 樓主好好呀 執佢返屋企仲決定比但家佢 希望震強快d適應新環境啦 感受到有人愛佢

都好精靈

好得意呀 我每張都screencap晒
好得意呀 樓主好好呀 執佢返屋企仲決定比但家佢 希望震強快d適應新環境啦 感受到有人愛佢

好得意呀 樓主好好呀 執佢返屋企仲決定比個家佢 希望震強快d適應新環境啦 感受到有人愛佢

我成日放隻手落去比佢聞
一開頭佢秒速起鋼
其實佢都幾聽話

Btw
有女朋友重求絲

我成日放隻手落去比佢聞
一開頭佢秒速起鋼
其實佢都幾聽話

Btw
有女朋友重求絲

求屍嘅話好似變態左小小

都好精靈

好得意呀 我每張都screencap晒

震強好精靈
黎探下震強
樓主不如墊塊狗尿片係底呀
一抽起就換得 又即刻索到尿
佢屙係廁所出面都唔使整到污糟哂
刺猬係咪好認主架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞