由今日開始,大家分3階段棄WhatsApp,轉Signal

842 回覆
4249 Like 142 Dislike
身邊就係得深黃小小既fd有用mewe,其他都唔見有用,唔知係冇加我定係咩signal個陣都係同條女一齊開所以先有用,暫時未見有fd有用
依家呢個時候好
係時候叫佢地轉
而家只會係 signal 覆人
whatsapp 覆人好似裸體緊咁
奉TSLA 之父之命, 命信徒轉用signal , 棄whatsapp. 坐上TSLA 的火箭, 再度直衝1000usd ; 願他朝一日大家喺火星可以以signal 相認, 阿門
19年叫人轉tg,到今日都大把人down都無down,唔好太大期望就得
signal預設e2e加密,tg冇
支持
個desktop 版同步唔到過去
太on9
tg 都係加密,只不過係cloud base 啫
一早block柒咗
正解,signal根本乜都交唔出
都冇人會搵我嘅
主要都係用嚟傾公事
Signal 唔知做乜開唔到group chat
利申用左大半年
但呢兩日有人新開account之後開唔到group chat
同一個friend 同佢單對單chat 又得
開group 連我同舊group 啲人再開都有error
好明顯係依家轉tg嘅大好機會,有哂一定用戶群,攪乜撚signal
好撚難搞,啲公司group,客戶全部都whatapp
signal open source安全啲
我已經用左signal 好耐
重有on9仔話唔轉
諗住過多兩星期唔撚理佢del whatsapp算
signal開唔到gp
你唔識姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞