由今日開始,大家分3階段棄WhatsApp,轉Signal

842 回覆
4249 Like 142 Dislike
pish
Mewe未又無晒影啲人
算啦 wtsapp好用好多
轉係驚比whatsapp今資料?
所以咪一步一步黎,自己同朋友轉先,凡事總要有人帶頭
比連登吹奏嘅一定冇運行
而elon musk都讚中國關心人民福祉

https://ec.ltn.com.tw/article/breakingnews/3403715
總有班人衝入黎唱反 唔想俾任何呢類互助念頭萌生 因為個效應有機會滾好大

又話怕乜怕物 又話打破舊規則無人會跟 公司無用開 被人養到懶哂 淨係識跟住個波行

其實裝咪裝囉 又唔係只能二揀一生存 而家部機無位咩? 咁大個人識得平衡去用ga啦 只係試一個app 遲d真係無用咪剷囉 簡單
高登轉連登都得,你經歷個呢個時代未?
裝咗一年啦 條list一個人都冇多到
反而tg多咗唔少
高登係因為iOS收皮
除非WhatsApp要收錢啦
如果唔係都好難叫人轉
push
done
如果一步步轉, 本身係whatsapp d資料洗唔洗清晒佢? 淨係留個ac係度?
聽日唔洗返啦你 去會計部計埋啲糧
所以返唔到轉頭
係,所以唔洗諗,下載左都知個app唔順眼,我幾個frd傾左幾句都用返whatsapp傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞