VPN 大踢爆 + Review! NordVPN 有𠾶𡆀?ExpressVPN 紅底?Surfshark 快靚正?

619 回覆
269 Like 17 Dislike
browser問題
用brave再喺shield setting喥set aggressive就得
或者用firefox加temporary containers
想知ProtonVPN plus plan 有埋TOR over VPN,係咪即係上網連出去係用TOR?
有冇試過用嚟 down game
有時幫我 logout 埋 <<< 手機版苦主 x2

係咪諗住起完 ser 邀請成千上萬連登仔一齊用增加安全性

好似涼茶巴個 HKGETV VPN 咁 (後尾捱唔住執咗)
Old news is so exciting?
之前啲vpn post全部都有講過,照抄又出到篇文
點睇 Perfect Privacy
咁少 ser 姐係可能要長時間用同一個 IP
但亞洲 ser 使用量又唔高未必可以 keep 到同一時間有咁多人用同一個 IP

https://www.perfect-privacy.com/en/serverstatus
tunnelbear? mullvad? protonvpn?
快喺呢到

vpn 可以娛樂同安全兼得
surfshark 已經夠人
求下你唔好過嚟
nordvpn JP 好撚快喎...
一睇就知係 surfshark
咁你要講埋全部嘢都要全新
仲有電腦要用埋 VM 裝一個全新嘅 os
最好用 linux
host os 可以打機
guest os (VM) 可以做你其他想做嘅嘢
高登都見到佢
好慢不了
要支持佢可以直接捐錢或用佢個 protonmail
然後用第間
surfshark audit既係chrome,firefox既extension,好似唔太關security 事喎

https://medium.com/private-wire-technologies/something-smells-fishy-surfshark-vpn-a1c40ae8ebdc
nord 定 surfshark好,就到期
買左NORD
好唔好買埋鯊魚
講左Nord唔可靠
利申七月完約
ivacy呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞