VPN 大踢爆 + Review! NordVPN 有𠾶𡆀?ExpressVPN 紅底?Surfshark 快靚正?

619 回覆
269 Like 17 Dislike
Surfshark 快? HK server ?
vpn安全就係因為同一時間有上百上千人用同一個ip
你自己起個server得一個ip,得你一個人用,個server仲要係你用自己信用卡比錢
你一收個whatsapp/email已經即刻知你身份啦

搞咁多嘢同唔用有咩分別
咁搞笑?之前我都係香港搞
成個post 似叫人轉會去SurfShark ,又無實質嘅證據講NordVPN有問題

個post同埋支持SurfShark留言正皮勁多,最恐怖嘅係見到block users推post 帶風向
有懷疑就唔好用,vpn都係講信心
市面有大把選擇
我個人就唔中意啲賣太多廣告嘅
NordVPN成撚日斷
搞撚到成日load空氣
我屌你老母邊撚個連登仔推介?
可唔可以請問大約幾耐前
無錯 SurkShark同Nord 都唔會用
人地多廣告budget宣傳得夠勁吖嘛,其實好多網站外國都有推薦佢,又唔怪得嘅
大佬吖,我叫緊人用perfect privacy/ mullvad吖,我自己都係用perfect privacy架
推👍
Surfshark而家好撚廢
用緊Mullvad 點睇
surf 主要係便、性價比高,可以睇Netflix 果啲,你唔用Nord又要依啲嘢梗係就變相用左surf 啦,但係依家講緊用VPN 唔係for娛樂吖嘛,主要係for保障私隱吖嘛
why x2
你連邊個server, 我連台灣未斷過
連台灣load得好撚慢
電腦手機都用緊,又快又方便

諗緊轉唔轉surf shark
你地用Nord如果電話駁vpn 嘅速度多數幾多mbps ?
連香港好撚快
連其他慢過閪
岩岩連台灣,去speedtest.net做test, 54Mbps, 73ms, 唔知算快定慢
我今日用全日台仔試試
頭先係手機, 岩岩用電腦試佐, 結果差唔多,不過ping低佐好多

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞