VPN 大踢爆 + Review! NordVPN 有𠾶𡆀?ExpressVPN 紅底?Surfshark 快靚正?

619 回覆
269 Like 17 Dislike
down game 需時非常快嘅速度同穩定性同高流量
手指 sim 點滿足到呢啲需求
Netflix 字幕係跟套戲
套戲本身有你連咩國家都有
多數大路嘅都有中文字幕
之前睇dark都有中字 無中字咪開英字囉
但都睇你睇開咩類型嘅戲劇 歐美server無韓劇
我自己睇開歐美劇唔連亞洲server 都完全無問題
我就唔知你用黎做乜啦,down game/app/streaming用vpn可以
但做犯法野絕對會俾人check到
咁我應該vpn 去美國就得, thanks
姐係當用手指 sim
去到 down game 呢啲位
就要蚊手指
閂哂所有 browser
因為呢個時候一開 browser 自己真 IP 就暴露
所以要等佢 down 完至可以上返網
美國netflix戲/劇如果香港netflix係冇上係會冇中字
應該係香港/台灣無上過既都唔會有中字
做犯法野唔用vpn仲痴線vpn唔係萬能,但你推銷到好似電話卡sales咁
我不嬲反對做犯法野,但要絕對保障個人私隱,用vpn即係問cctvb借戲服咁上下
我諗到有個情況可以真 IP 同你 sim usb 同時用到各有各做
就係行 VM
將手指 port 去 VM 到
咁就可以 VM 上網
host os down 嘢

我之前試過 wifi 手指連到去 VM
兩個 IP 互不干涉
所以係可行
唔好一味鳩推
咁搞到個 POST 無乜營養
有咩唔明就問
一齊參與討論至有用
其實只係有中字機率大啲 但唔一定
好似 The Big Bang theory 港台都有上
但vpn咗就冇咗中字 記憶中日本server都冇
咁防毒有無研究
Sosad買咗3年nord
BTW開住VPN播唔到netflix係咪我set錯啲咩
仲有 AdGuard VPN
我睇戲學返黎咋,d罪犯都係用太空卡,用vpn做犯法野真係未見過
當然啦,我支持sim卡實名制杜絕一切漏洞
用vpn犯法既人唔好抱有唔會俾人知既幻想,快d去自首回頭是岸
樓上有人話係俄佬野
Nord係股東有另一個生意睇落有利益衝突姐,冇話同大陸有關係

如果咁講surfshark既background check淨係一句Virgin Island registered就話係安全,咪仲唔fair
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞