VPN 大踢爆 + Review! NordVPN 有𠾶𡆀?ExpressVPN 紅底?Surfshark 快靚正?

619 回覆
269 Like 17 Dislike
...原來adguard係俄佬野...
唔係用嚟 block 廣告咖咩
咁你九乜春呀
鳩就鳩啦
用wifi手指,wifi手指用太空卡,部機做其他野
除左ip仲有mac ip可以check到,不過狗無咁高科技
Mullvad用家
原來有出vpn.
但重點係原來俄佬野.
我仲係唔知邊個推人用佢adblock, 我自己都有用佢既ios adblock.

唔撚想用俄佬野.
應該係新出,之前佢好似都係得adblocker
用緊tunnelbear感覺幾好。加拿大嘢,速度幾快,而且之前因為香港狀況移除香港server,再出email解釋話支持right to information.
surfshark搵黃youtuber落廣告
唔記得邊條但間唔中會見到片頭有surfshark廣告 搵返嗰集出嚟有優惠碼 黃youtuber應該有佣分
https://www.youtube.com/user/manutdanalysishk
多謝你個post, 學到好多野.

如果會買vpn應該會揀surfshark了
不過已經裝左tor 黎頂住先,末日用黎上連登
pin 285 好唔好
https://www.tunnelbear.com/blog/tunnelbear-removes-hong-kong-servers-to-safeguard-vpn-network-infrastructure/

TunnelBear joins a growing list of companies in standing up against the potential harm of this new law by removing our Hong Kong servers from the TunnelBear network.

上年年頭畀左$120usd,可以比五部機用三年,但就係差在冇得睇外國netflix.

想問下呢隻有無伏

好耐以前dl落
輕輕一推
vpn全部都有log
佢講保證無log你都信咪照用nordvpn lo
vpn公司全部要跟當地法律setup log(絕大部份國家都有),出左事要受刑責,無log咪公司自己食,你估會唔會咁蠢

外國公司宣傳廣告內容vs當地法律機構,你信邊個

其實真係有人咁偉大幫你頂犯法野先收你一百幾十傻鳩先信
其實做咩都會死,只不過做多D,增加trace 到你既成本就會夠

好似black bloc 一樣
唔知點解覺得係免費就好伏

免費=你就係費用
咁係咪用tor
There is nothing more expensive than something free
買vpn不如買張太空卡,平又平d穩陣多幾十倍,除非俾人現場周到,唔係根本check唔到
唔好傻,一樣check到
世界上沒有免費午餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞