Firstrade 定 Charles Schwab (FT vs CS) (4)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想請教下cs邊個位可以睇到自己資產走勢圖?
想問下FT張卡喺.us尾既網站用usd結算係唔係無手續費當美國國內消費
有呀email左幾次都冇人覆 有冇人答到我hk係咪打其他非美國地區個個電話去問

你有冇填錯野 我citi滙入FT多數朝早做凌晨一兩點就有 最遲去到三點
我都唔知 第一次入 但我見到佢話入唔到會彈番轉頭
好 thanks
我1月12 都依家都無聲氣
另外有email 問客服,佢地話受到個申請但比較忙 叫我耐心等待
Thx
我今日收到email 話option戶口批咗,但係未有正式既開戶確認
諗住重新申請,點知入電話號碼已有record,叫補交資料。補交完又係無晒聲響
頭先打電話去CS問, 職員話可以揀location 中國, 然後用香港地址開 international account

咁係用廁板開?
廁板?
特衰
佢盤前盤後有時係遲啲更新㗎,仲有有時你放咗隻股票佢都會計埋嗰日嘅波幅
用網頁版多嘢睇啲嘅...citi priority 唔使電匯費,我都會一直用着ft先
sorry, 新來睇唔明
請ching 指教
why ar?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞