No offense, 但全民造星評判本身都係奀星紅唔起,自己唔會尷尬咩 ?

464 回覆
1176 Like 97 Dislike
純粹補充成日聽到佢把聲
上面條友係咁po支那野又叫人睇微博做乜撚野
你去錯論壇啦 上香討啦
咁係咪要搵陳奕迅、林憶蓮嗰批?
咁就要收錢喇,好似大陸真人騷咁
班評判本身冇錢收,加埋有啲公司同大台仲係FD底,搵到呢個陣容已經算係咁

何況今輯兩位導師都深受參賽者尊重同喜愛,已經證明成功
瘋蝗gem應該有人識
其實紅係咪完全等於實力啊
睇30強女巫個表演 佢同岑寧兒編嘅和音 就知佢有料啦
https://youtu.be/A-WFpwPZn2s
有睇個節目就知 佢好比心機同心思落各位參賽者
觀眾睇得好感動喎 係你盲插定大家盲撐啊
笑撚死,gin lee上年第二季做左唱歌指導
側田係第一季做埋全季既導師
未睇過唔好衝出嚟柒啦on9仔
人哋勁代表佢唔可以係勁?
你啲logic幾好笑
仲要兩邊完全唔同風格
痴線成個po都係支那節目打手對本地娛樂圈認識停留係十幾年前就成個廢老咁話依家啲人點點點 又唔諗下佢哋講嗰啲巨星幾耐冇上過香港嘅電視節目
stephy
朱薰做評判 笑死禾
真係唔識佢
要特登google佢 先知佢係舞台劇好出名
但唔係個個人都有留意舞台劇架嘛
全民3前真係唔識彭秀 睇完後只覺得佢好造作
寬容d啦連登仔,就算請到容祖兒你咪又話佢奶共
屌你老母成班支那婆憑咩同Ivana比
支那人連陳偉霆都捧得起
已經證明佢哋係幾有藝術品味啦
咁嘅”人氣” 真係唔係個個香港表演者都稀罕㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞