No offense, 但全民造星評判本身都係奀星紅唔起,自己唔會尷尬咩 ?

464 回覆
1176 Like 97 Dislike
咁搞法多多budget都唔夠燒
你依家睇緊嘅係viutv

無budget啦
講緊今季喎 同埋係叫要做評判啊
集集追造星被人講到未睇過
我完全唔覺佢有幾奀喎
大把人識佢啦
王苑之都仲得
但stephy唱功
但係我見到嘅係 冇料嘅歌手多人支持過有料囉
有料嘅唔欣賞 咁到時人哋走曬都冇得講咩
仲有職業歌手唔一定係唱作歌手
人哋有心做音樂點解唔可以支持吓
最後的信仰?
exactly, 尤其是果d由頭喊到尾,overact哂既8婆導師,尷尬到唔敢睇
人哋話佢識咁多嘢 所以有資格做導師
你就話 夠有其他人識呢啲嘢 去證明佢無資格做導師
你不如去驗吓腦啦
好L憎人用No offence開頭,唔想offence就唔好L講啦
唯獨你是不可取替再加埋前面段獨白
科普點撚樣唔係蝗語啊
乜鳩都精簡完當一個詞
你咁鍾意睇大陸嘢咪唔識分囉大陸西
人哋話佢識咁多嘢證明佢好有資格做導師
我話佢識嘅野好多人都識,佢識呢d野好普通,無資格做導師
咁都唔明?以為人身攻擊就道理d?
年輕人 仲喊緊啊?
咪撚再理條友
條友係扮蕭生fans嘅雲糞支那狗
成撚人po啲支那嘢,仲學人去鬥黃on9
屌你咁鐘意討論支那明星就躝去用微博啦
Google都唔識就上連登
呢條link點樣prove到呢個詞嘅出處?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞