No offense, 但全民造星評判本身都係奀星紅唔起,自己唔會尷尬咩 ?

464 回覆
1176 Like 97 Dislike
咁關個唱歌比賽咩事
一集都未睇過
Stephy 由九餅到餅碎 再由solo 變拍戲
可以經歷唔同時段 亦受聽眾同觀眾歡迎

2000年頭組合身份出道既人 除左Twins 之外 仲有邊個而家仲係娛樂圈做緊?單係呢點已經夠
不如搵chef lemon
話晒係香港搖滾教父
睇佢chok樣教打爛結他加摩打手表演煮野食幾撚正
成班香港人係度狗咬狗仲要吹奏大陸d節目
你大陸d選秀節目閒閒地都億億聲budget點比呀
本土制作不嬲都少資源 所以先要靠我地自己人支持
啲人真係好煩
奀又話奀
唔奀又話唔認真
認真嘅又話冇point唔夠深入
好似當左評判唔係嚟評分而係去做show咁

好多人話鐘意睇牙醫同欣宜做評判
講真佢哋又有幾專業?
一個憑幾分鐘嘅表演就好似可以睇穿人哋內心世界
另一個有咁誇張得咁誇張
但觀眾就係鐘意呢啲,因為夠娛樂性
真人show就係要咁dramatic嘅嘢
正如導師集集喊一樣
所以我覺得就算viutv有budget都唔使請巨星
就算請天王天后級,正正經經評都唔會滿足到觀眾同網民
搵啲叻講嘢呃到吓人嘅已經夠
咪係 基本應該請blackpink
咪又係俾莫扎特 貝多芬 巴哈屌打
好同意

但又咁講,教你英文嘅老師都唔係精英喇,係就唔會教書喇
人瑞從來都係俾人笑鳩唱演都唔得
唔知做乜柒咁多人 like 架咋
你個腦係咪同啲弱智仔撈亂咗
全民造星 你就係個粒星
睇撚到我全家都呆撚咗
你收嗲啦支那狗,躝返微博啦
收皮喇首首歌都鳩叫鬼晒咁嘈死番支那啱㗎喇
拆彈專家
話請就請咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞