No offense, 但全民造星評判本身都係奀星紅唔起,自己唔會尷尬咩 ?

464 回覆
1176 Like 97 Dislike
許廷鏗對比stephy呀二汶嗰啲始終都算係比較新呀
雖然我都好鐘意佢
有錢請人都唔代表識得用人
你都可以話
Martin Scorsese勁條撚咩
請人做之麻
用你個邏輯
拍套戲唔可以請任何人合作
連camera都要自己揸返先叫識拍戲
識用人同有才華兩回事
咁係你冇料
唔係佢
Low Budget 節目邊有錢請星級評判
就算 CCTVB 搞一唔好得幾多
CCTVB 一樣唔捨得洗錢做好節目
兩台鬥 hea
最後香港娛樂圈變大輸家
屌你直頭要搵bred pitt, Leonardo 過黎教做戲啦
台型就lady gaga
唱歌最少Bruno mars, kelly Clarkson 個啲level
香港四大天王 eason個啲做助手就差不多
咪屌緊你邏輯有問題囉
有錢仔拍套戲出黎又話人比錢請人拍
咁係咪所有導演都唔可以有錢啊

窮撚請人就叫合作
窮撚拍套好戲就叫有才華
有錢仔請人就叫請槍
有錢仔拍左套好戲就係應份嘅

屌 都戇撚尻嘅
我個論點係有錢唔等於有品味
你就講埋哂啲戇尻野
話人有錢就拍到
依個世界咁多有錢人
咁係咪個個都係王家衛啊
個個都杜琪峰啊
只有陳奕迅係比賽出身, 佢果届邊個做評判, 果幾個評判重發掘左幾多個天王巨星?
即係20分入教大,grad之後去中學教書
事實juno係靠人,咪係到懶醒啦
學人講logic
屌,咪跟王喜口水尾,王喜自己又紅????
咪懶醒啦
學人講電影
自己係窮撚又覺得只要自己有錢就咩都做到
戇尻仔 講野無邏輯又唔認
唔洗再死雞撐飯蓋啦
Blocked 唔好哂大家時間
冇話有錢就咩都做到block你條傻鳩
廢事聽你廢up
李克勤
好撚煩呀香港人
Ching 好波
其實我覺得小肥唱歌同佢既live係超好聽 請佢都得掛
唱歌好聽,紅唔紅唔等於佢個人冇料
我最鍾意嘅版本
毛姐隻眼可能細過ansonbean所以睇唔清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞