No offense, 但全民造星評判本身都係奀星紅唔起,自己唔會尷尬咩 ?

464 回覆
1176 Like 97 Dislike
點解一定要新?
導師唔洗係大明星,正如樓上所講最緊要識教,明星學唱歌咪又係搵唱歌老師,啲音樂老師咪又係名不經傳
反而評判就有得商榷,諗起張學友以前受訪問都講過,唔會參加任何唱歌比賽,因為一黎自己無資格去評人,二黎要請啲咩人先可以評到佢呢啲評判又五湖四海,歌手又有,演員又有,普通主持又有,一睇就知全部都係請朋友上嚟,晒氣
警察紅隧自爆
其實佢唔止止係靚聲
佢唱歌有技巧 識作曲編曲和音
我諗咁樣已經勁過好多所謂嘅歌手啦
唔知可以google吓
遠離車群
no offense, 全香港中小學教師本身都只係做教蓄
有乜資格教導將來做醫生 ibanker 的學生
戇尻

有錢都唔代表有品味架

講到有錢就咩都識咁
下下用大陸果啲燒錢節目比冇得比啦,人地一集製作費分分鐘貴過你成個 season
唔係神化 但喺香港叫做有啲料嘅 香港人都唔去欣賞
唔怪得有料嘅都去曬中国
仲有 中国話曬都咁大 咁多人 有勁人嘅比例點都多過香港 更何況 中国觀眾都唔會好似香港人咁一味踏 喺香港邊有勁人會肯走出嚟 一陣又話人樣衰 又話人普通
容祖兒都差咁d講真
做過作曲編曲和音點會唔識樂理,我估係節目冇拍出來啫

有才華和紅得起係2回事,楊千鏵紅過林二汶,但楊千鏵都未必識樂理,又要紅又要識音樂,要搵方大同果啲級數先得 (但應該收勁貴)
咪講左中國好聲音囉
變左我是歌手
GEM 係本身有料,你睇佢評 hip hop 都有文有路就知
有人可以衝得出中華地區已經算係咁
Juno 唔在乎啦
做自己鐘意做既野咪得
下下鬥勁做乜鳩?
劣根性發作?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞