No offense, 但全民造星評判本身都係奀星紅唔起,自己唔會尷尬咩 ?

464 回覆
1176 Like 97 Dislike
全港唱和音數一數二,比你批評到一文不值
Gay鏗同欣宜係認真比comment, 尤其係欣宜會jot低怕自己唔記得,仲會識搞氣氛,認真同搞笑都有,但比連登仔屌佢扮野唔知寫d咩
個比賽都完咗,冠軍都選埋出嚟

利申:剩係有睇最尾一集,覺得剩係得葉巧琳同陳葦璇唱歌好聽,CY都還ok
你係聽牙醫講跟佢口水尾啫下哇
我都有追全民有聽到

我真係無反只係唔知佢勁係邊就已經咁多人屌
點數一數二 你數唔數到十個人出黎
一個選秀節目冠軍決賽唱首歌
中後段基本上每句都走緊音
係真係打手出黎反?
同埋VIU係搞得唔好喎 捉到鹿脫唔到角
第一樣野評判質素 決賽除左Ivana 其他全部可以foul得
毛姐同個高層0建設 純粹睇樣睇感覺揀
Stephy由高登年代俾人笑足咁多年 依家唔知點解上左神枱
你話佢拎咩女主角獎乜乜柒柒
嬅嬸咪又拎過 依家咪又係被人話唔識做戲同唱歌

成個節目計 如果決賽評判係 Ivana 陳柏宇 欣宜 牙醫 岑寧兒
成件事已經唔同晒

第二樣野成個決賽製作都柒 不過viu live show經驗係少
呢樣反而唔難改
如果無記錯 牙醫講個個係岑寧兒
個集係林二汶搵佢幫手
唔識就自己google啦
即係二線就係奀星?究竟奀星既定義係咩
聽吓參賽者 misha 最後個幾個舞台啦 對眼唔好淨係放係支那到
奀星=撈極唔紅囉
個問題係 中國好聲音係音樂比賽 全民造星個定位係真人show 冇得咁比較架喎
Juno有錢

Juno拍左套好戲出黎

但唔代表因為Juno 有錢所以拍左套好戲出黎

用下邏輯黎諗野好無
技巧黎講係好過伊健,講真人哋講開普通話去唱粵語我覺得咁樣已經90分
all we know ,it is the time to enjoy the show
我唔信有人無聽過
仲要以無知為榮
林曉峰做評判教人點樣靠痴上位可能仲實際
古Sir你得中五畢業但係比人叫啊Sir
會唔會好尷尬啊?
咪撚係,咪撚話講開普通話唱成點唱,個詞都唱唔岩音就含撚先啦,成班大陸閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞