No offense, 但全民造星評判本身都係奀星紅唔起,自己唔會尷尬咩 ?

464 回覆
1176 Like 97 Dislike
我都有諗過呢個問題

全民造星班人分分鐘細個都係聽twins cookies at17大

但老實at17都係半紅不黑,林2汶又無咩代表作,好難說服到人作有料做評判

我記得有集好似有鄭欣宜
靜啦 講埋晒啲支那嘢 無人想知啊
從來冇睇過全民造星,尋日屎忽痕上去睇下啲十強片
哇,屌你全部睇到好尷尬

CY 唱歌咁正反而入唔到三強
陳柏宇同林亦匤做過啦,20強果時

屌佢地廢撚到一味Good Welldone
唔該熄左部電話啦
咁佢係職業歌手黎,識作曲編曲有乜特別我有玩樂器我都識啦
HK好多所謂嘅歌手係垃圾,冇理由搵d垃圾比下話
佢個猩猩樣唔通做主角咩
live 嚟講,真心好勁好勁
兩屆最受歡迎女歌星(TVB)
對唔住 求下佢唔好返黎
我想嘔啊
所以果個serinni(唔識串)咪咁多人吹捧
又引戰狗
gem 出道10幾年都仲新
呢d 艾粒都做過喎
艾粒仲可以設計造型、編劇、電影都做喎,勁好多喎
Juno呢?
VO都可以攞講
咁903毫子都好多廣告VO,應該請佢做評判
屌你攞啲大市場黎比真係on9
大陸所謂紅個班有幾多個紅到出大陸呀
咪又係得牆內既人識
得罪講韓星都有國際性過佢地
香港起碼以前都出過發哥淫蟲哥哥廢老先
呢班出到日韓美歐都有人識
台灣都有姐倫啦
屌你牆國啲人出去都唔知有冇人識
可能得666
佢有咩solo歌出名呀

香港樂壇要進步 唔應該只係音樂人進步 觀眾都需要
但講真 viu依家都仲蝕緊錢
冇budget 呢個節目可以做得幾好
企喺電視台嘅立場 唔係要造星 而係要賺錢 同搶fo

仲有我幾時講過要抵制同佢投共我只係話人口多 勁人/有talent嘅人嘅比例自然會多 仲有香港玩音樂都揾唔到食 政府又冇投資落去 自然埋沒人才
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞