自由鳥開始對舊客開刀

1001 回覆
418 Like 36 Dislike
Mo同clubsim
都無遺言信箱
得要簽約既mo+先有
咁樣做有人會用其他台plan?
如果大家要轉台

千期不要在自由鳥apps 按終止服務

因為攜號轉台至其他公司必須由對家處理

否則你原本自由鳥號碼會被自由鳥收回~
其實慢到仆街

有人問咗話有
我都係呢個plan
收到email通知2月開始加價啦
萬能垃圾嚟 直銷租條線間唔時就死一陣全世界上唔到
你估誠哥真係賺夠想幫大家慳錢咩
咁平實有伏
咁貴搵鬼用
電話號碼帶到?
親愛的客戶:

多謝使用自由鳥。由2021年02月12日起,你現正使用的自由鳥4G 21Mbps月費計劃 – 5GB月費將會調整至$110,而計劃的服務內容會維持不變。新月費將會於生效日後發出的賬單收取。

你亦可於2021年01月12日凌晨4時至02月08日晚上9時59分自行到Birdie Mobile App內「我的計劃」更改至其它月費計劃。新揀選的月費計劃會於2021年02月12日生效。

月費調整後,你可繼續享用自由鳥不同功能,如數據P2P及「自由鳥印章」等。

如有查詢,可登入Birdie Mobile App 右上角> 聯絡我哋 > 推廣優惠/計劃詳情 或電郵至 hello@birdie.com.hk。
帶到,直銷會幫你搞
你可以睇儲值卡個post
有個Apps叫做求Plan王
我屌你老味 加咁撚多唔撚用轉台
中聯通積木plan好似$11一個月渣
我都收到電郵啦
話下年2月開始由140加到160
一加加20蚊,好痴線
大家轉台記住 轉平plan然後用埋啲免費data先走
垃圾鳥
之前好多人用
2月開始15gb 加到$180
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞