自由鳥開始對舊客開刀

1001 回覆
418 Like 36 Dislike
你好,

明白現時月費有所調整,但自由鳥經常會準備啲好玩又有優惠嘅推廣活動畀客戶。

例如:交月費儲印仔就賺獎賞、好玩刺激「自由星期五」、推薦朋友獎賞等。仲有不同嘅合作商戶優惠推出,優惠多多㗎!並且自由鳥服務係無合約,每月可彈性轉用不同嘅服務計劃,仲可以數據互傳P2P等等。 建議你再考慮下繼續用自由鳥喇

Helen

Birdie Mobile
姐係最低入場費120? 同類型plan有冇其他仲正
岩呀 清
人地target賓賓c9
呢個時候仲要加價 15%
問下自由鳥員工有無加咁多人工
啱啱收到話加
人地係要加價黎「準備啲好玩又有優惠嘅推廣活動畀客戶」
咪係囉屌佢老母
你現正使用的自由鳥4G 21Mbps月費計劃 – 15GB月費將會調整至$160,而計劃的服務內容會維持不變。
用緊垃圾70蚊2GB PLAN未收到加價通知
sunmobile 有無e-sim
用pixel 5 要e-sim+實體sim 先可雙卡
啲嘢食愈送愈cheap仲好講
sunmobile 淨通話plan 冇esim, 仲有你個16蚊plan,仲要加埋$18遂道,即係$67一個月
3萬能橙卡唔錯,用咗年幾兩年搭最平個豉油鳥PLAN用
問題係最平的 都加價呢
本身又無其他人用豉油故此無射開數據,無需要留戀
可以轉去邊
想要 5Gb外加 無限 就夠
有冇推薦
有冇人用過lucky sim
係咪可以帶埋number 200蚊用一年
係 你可以一次入$100 咁可以用3個月
用唔夠2個月$100/6GBplan就話加價...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞