自由鳥開始對舊客開刀

1001 回覆
418 Like 36 Dislike
咪用過咪撚尻up啦
雖然話無約
但都幾寸
原先諗住HKBN完(簽左2年,5月先完)就轉去自由鳥,現家要睇下
雖然自由鳥成日送GB數+半價,可能計返都OK,但現家咁怕佢遲D連貴PLAN 都加價
起底啦屌
咁你有冇好介紹?
5gbps
有冇得放data?
上面有條弱智話你數記打手笑死
係吖全個電訊台苦主都係打手
More
咁咪抵佢做臭自己個朵囉
佢咁撚串 大家唔係唔轉呀麻
自由鳥:[月費調整通知]由2021年02月06日起,你現正使用的自由鳥4G 42Mbps月費計劃 - 15GB月費將會調整至$180,月費計劃內的服務內容會維持不變。你亦可於2021年01月06日凌晨4時至02月02日晚上9時59分自行到Birdie Mobile App內「我的計劃」更改至其它月費計劃。月費調整後,你可繼續享用自由鳥不同功能,如數據P2P及「自由鳥印章」等。如有查詢,可電郵至 hello@birdie.com.hk 。受有關條款及細則約束。
有 我收到
算吧啦
你睇樓上一大班人又嚴其他台要簽約
又嚴人慢,或者貴,係到diu晒鬼咁
都痴撚線
最後應該又係死死地氣比人+$20照用
而家咁多年卡都同佢鬥都仲敢加價
咩年代既思想儲值卡唔會收得差囉
你都on撚9
我要簽約既當初仲洗乜考慮自由鳥?
好老實 如果club sim出返留言信箱, 漫遊道話呢d基本服務
唔係好似依家咁半殘廢既 一定大把人走
用csl衰極點都有譜
雖然話無約
但都幾寸
咁咪抵佢做臭自己個朵囉
佢咁撚串 大家唔係唔轉呀麻
算吧啦
你睇樓上一大班人又嚴其他台要簽約
又嚴人慢,或者貴,係到diu晒鬼咁
都痴撚線
最後應該又係死死地氣比人+$20照用
你都on撚9
我要簽約既當初仲洗乜考慮自由鳥?
好老實 如果club sim出返留言信箱, 漫遊話呢d基本服務
唔係好似依家咁半殘廢既 一定大把人走
用csl衰極點都有譜
啱啱收到加價email
決定降到$50 plan+年卡算
Smt $142 首6 gb 行21kbps 之後無限2kbps
抵嗎?
本身plan $126 全行2kbps
你on9定人地on9嫁?
係咪弱智到咁都唔明
洗撚你好老實呀
係人都想又無約、又平、咩都有齊嫁啦
咁你搵唔搵到呀你老母?
而家有人叫你繼續用隻西鳥咩?
講緊就算無更好,都一定要走,唔好左揀右揀
唔好益隻西鳥呀on9
Csl完約前半年日日打兩三次黎叫我續約

我就唔會再用啦
你都on撚9
神早搵左張萬能轉啦
仲等你隻垃圾五毛打手上黎係度吠咩
3會唔會有成日收唔到既問題?

你見唔到手機台十幾個post係咁伏伏伏咩?
見到呀,但大致上唔係講緊真無限PLAN你用到15GB以上就開始限速咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞