自由鳥開始對舊客開刀

1001 回覆
418 Like 36 Dislike
有幾伏啊
電話冇得入雙卡可以點
出過啲年卡係頭幾GB正常速度
過FUP後啲用量就限到得384kbps
響啲條款度用細細隻字寫搏你睇唔到

點撚算
其實唔要留言信箱既
clubsim $148 15gb 42m我轉過去唔好?
橫掂clubsim有volte vowifi又有esim

再唔係用clubsim esim再加smt年卡算啦屌
百佳sim依家係咪有現貨
收到 準備轉台
換電話
佛系Hello / Club Sim
csl網絡仲伏啦
正解
亦都難㩒咗,以前好易中雞蛋仔、炸雞
其實csl係咪真係咁差
一直都用SmarTone network真係唔知
clubsim唔係28咩
pixel 4a無雙卡可以點
利申 : 15Gb 140$ 舊客
請問百佳卡收成點 對3hk冇乜信心
啲人話3hk好廢 地鐵嗰啲成日收唔到
本身$ 140 15gb ,收到通知變 $ 160
問左CSL 佢介紹左宜個plan比我
想問下抵唔抵用?

4.5G - 新上台無限上網優惠  : 基本月費$238X 24 個月合約 (已包括$18牌照費用)

內容包括 :
✅本地6GB後用量王服務無限上網

依家電話登記會送3000 THE CLUB積分,會係生效後3個月後收到😉依家300分換到$50大快活COUPONS
你有Esim架嘛
咪Club sim E-sim最少GB plan要通話 +年卡囉
$160 15GB 有咩好選擇
thz樓豬
黨鐵收到
我自己通常用黎上youtube fb ig,其實速度好滿意
有成50GB 以後都唔使就住黎用,
以前自由鳥得5GB 一個月一定唔夠
CLS 一般般囉 不過不失
而家用緊9GB PLAN
而我有2部單sim機

咁我係唔係可以副機用自由鳥 $50 PLAN (keep no. & 飛線) + 主機用SO SIM / 萬年卡上網
咁飛線後, 如果係call 自由鳥no. 咁個通話分鐘係2張卡都扣, 定只係扣 SO SIM/ / 萬年卡上網

定係將個no. 直接轉MNP去啲 IMC / 萬年卡度 咁就可以1部機?
我有朋友用緊CSL 有d話好用,有d又話唔好
我諗我應該都係揀 Smartone 同 CSL 2個揀一個
雖然話$160 有15GB唔貴
但唔鍾意佢地咁樣一加加20蚊
仲要你個品牌當初主打平架嗎
我覺得咁樣你個品牌收$160唔值囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞