自由鳥開始對舊客開刀

1001 回覆
418 Like 36 Dislike
mo sim好似唔麻煩
儲值卡可以好平但好麻煩
有幾多人真係用到咁多gb,射完咪又係齋擺,如果真係互射問題佢set上限咪得
支那永不錄用
我覺得搞搞下佢會set 互射limit
依家咁嘅環境都仲愈加愈貴
有咩仆街野做唔出
基本上肺炎期間真係連數據都用少左
每個月月剩3GB,日日屋企用wifi
19鳥又成日送gb比我,根本用唔哂

佢加價我咪轉台囉,反正出邊點都有plan比佢平
射左成年 有個月唔記得射冇撚晒
同問
我想問2月26起加,請問即係我最遲要幾時轉台?
加價都算,仲繼續21m
用緊 smt線5gb 21mbps
58+18
人人唔同,但應該2月死線
你2月25號前轉?
我估係,因為我25/26號截數
用呢張會唔會仲抵,d增值卡通常都有折

$61 就可以於數碼通門市 / 網店入手,並享有 2GB 嘅 21M 數據,而用爆呢 21M 數據,就會以 1Mbps 嘅速度繼續享用無限上網,有 1Mbps 用都比起 128Kbps 好用好多,而且亦有 2000 通話分鐘,包全套 VAS 服務好似留言信箱、來電轉駁、基本來電管家等等。

另外,呢張 SIM 之前都提過係可以 MNP 攜號轉台,一個月完咗可以透過增值券增值,優惠期內買增值券,仲可以享有 85 折優惠,$100 變 $90,$50 變 $45,大家又會唔會趁住有優惠,入定多幾張先呢?

https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/3149/217394/1/

加多40$ 咪42m
轉台
唉屌那星,用得好地地又要轉,至撚憎搞轉台野
網速唔同喎
SMT果個得2Mbps 加價鳥有21/42
支那華為設備
同問
smartone新鴻基
屌你咩一加加$20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞