有冇人覺得FF13 Lightning好撚正

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
會唔會出係ps4
FF13-2個男主角正過snow好多

Snow有時真係太on9
其實Sarah都幾靚 不過ff13-2個畫質真係差過第一集唔少,哂左條女

其實Sarah都幾靚 不過ff13-2個畫質真係差過第一集唔少,哂左條女

SNOW係幾ON9,但就係因為佢一直都真心膠,覺得SERAH會醒返,後半段改變左LIGHTNING諗法,令LIGHTNING開始相信可能會有奇蹟.未玩FF13-2同LR唔知佢點,淨係知佢冇啦啦同LIGHTNING打交

SNOW係幾ON9,但就係因為佢一直都真心膠,覺得SERAH會醒返,後半段改變左LIGHTNING諗法,令LIGHTNING開始相信可能會有奇蹟.未玩FF13-2同LR唔知佢點,淨係知佢冇啦啦同LIGHTNING打交

同埋佢同hope個CHAPTER劇情真係正到不得了.拼死保護HOPE個到

同埋佢同hope個CHAPTER劇情真係正到不得了.拼死保護HOPE個到

其實佢一直都好自責救唔到佢啊媽嫁啦,但係一個leader又點可以擺住副我無撚用既嘴臉出黎,仲打緊仗嫁係邊境個時
不過都係既,對抗命運呢個主題無左snow呢種自信撚就會成件事好奇蹟般發生,自己既未來自己改變麻

其實佢一直都好自責救唔到佢啊媽嫁啦,但係一個leader又點可以擺住副我無撚用既嘴臉出黎,仲打緊仗嫁係邊境個時
不過都係既,對抗命運呢個主題無左snow呢種自信撚就會成件事好奇蹟般發生,自己既未來自己改變麻

呢個世界總係要一兩個真心膠先得
會唔會出係ps4

有排先REMAKE,應該要PS4/XBOX ONE畫面有大提升先會整
Lightning in 1080p

好撚變態 不過如果現實有呢條女

我短廿年命都肯

征服佢

呢條女171cm高,波大,紅髲,mix樣,強勢女,但又cute,又無男朋友,又係女神,仲有養馬,屋企大過學校。
點溝啊,減壽到即死都溝唔到啦屌

斬撚死你

lightning in 1080p

Serah正d
1080p
有無第二個look
當年直接玩咗13-2先

玩返13-1應該覺得好玩d

條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
當年直接玩咗13-2先

13-2有得睇女神LIGHTNING

條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!

HOPE:

HOPE:

[/quote]
扮sad溝雷姐
當年直接玩咗13-2先

Ff13-2因為個engine係將個CG連埋去遊戲部份呢
攪到啲畫質差左好多
最後個段CG極高質 不過好短
當年直接玩咗13-2先

Ff13-2因為個engine係將個CG連埋去遊戲部份呢
攪到啲畫質差左好多
最後個段CG極高質 不過好短

屌搞到想快D玩
1080p
有無第二個look

有阿

仲有好多
1080p
有無第二個look

有阿

仲有好多

遊戲界有無一條女正得過lightning?

講樣同身材歐美好多GAME都正過lightning,好似lara個D.但LIGHTNING氣質外型冇得輸

講樣同身材歐美好多GAME都正過lightning,好似lara個D.但LIGHTNING氣質外型冇得輸

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞