有冇人覺得FF13 Lightning好撚正

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
靚女

呢個角色好似有魔力咁,Lightning唔只係外型吸引,佢個份氣質同埋背景故事形象都唔錯。加埋佢堆英文badass金句,真係女中豪傑既模範。

LV個Artistic designer都話佢係一個好全面,好有英雄氣概既女角色
就黎比你cut哂cut scene出黎

如果係咁會1001
靚女

呢個角色好似有魔力咁,Lightning唔只係外型吸引,佢個份氣質同埋背景故事形象都唔錯。加埋佢堆英文badass金句,真係女中豪傑既模範。

LV個Artistic designer都話佢係一個好全面,好有英雄氣概既女角色

應該係Artistic director
雷姐隻腳做乜鳩

Lightning陰陰嘴笑

Final Boss難打到呢

我記得呢度有腳睇
我記得呢度有腳睇

係,轉登影Lightning條長腿

我記得呢度有腳睇

好正,佢係唔係嚟咗我哋個世界
有冇人知ending條片係邊度嚟

話晒都係muin之後最大嘅主神喎
自從隊死muin後,成個新水晶神話最大係佢
而家俾雷姐KO咗
我記得呢度有腳睇

我估應該真係地球黎 ENDING影粒新星個陣好明顯見到非洲同小部份既歐洲板塊

而家俾雷姐KO咗

雷姐已經超越左神

而家俾雷姐KO咗

雷姐已經超越左神

Lightning真人樣,應該真係會有鬼妹個樣似Lightning
個樣好老

我記得呢度有腳睇

我估應該真係地球黎 ENDING影粒新星個陣好明顯見到非洲同小部份既歐洲板塊

雷姐真係嚟咗地球,佢住係邊 我想去探下佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞