有冇人覺得FF13 Lightning好撚正

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
佢阿妹正d wor
利申:玩FF XIII-2 係咁拎黎打丁

我最憎啲女有未婚夫都仲同第二個男人去旅行
有旅行去連老公姓乜都唔記得嘅女有咩好丁
雷姐呢啲為咗個妹,明明有好姻緣都要放棄嘅
先至係最好 (好吧,我承認係因為征服雷姐比較有挑戰性 )

攞碌一邊啪雷姐塊面一邊屌鳩佢閪面呀嗱

LRFF13=Story of LightningxSnow

如果唔係因為個妹

之前都有係FF13-1影過SnowxLightning

蘿莉控SNOW 岩岩先玩到DAY2,見到LUMINA個影子係SERAH

可能Snow都係因為Lumina似Serah,先至成日同Lumina一齊
玩到結局,知道蘿莉嘅真身後,就會發現做姐姐嘅悲哀

想知佢其實係咪Serah,所以一定要玩埋佢

加油 要到最後ending先會揭曉
如果Snow同Lumina一齊就正囉
肯定成班FBI即刻衝入悠斯南拉人

岩岩先玩到Lightning做演員個到,我一開波以為Lightning會勁生硬冇感情好尷尬 佢仲屌鳩HOPE我點撚樣做戲阿 勁搞笑

Hope仲要應返佢句QUOTE: It's not a question of can or can't

屌Lightning係LR有時都幾搞野.FF13-1 由頭到尾都好閪

套晚裝好靚

come on 巴打

雷光控玩左LR未?
雷光控玩左LR未?

你講我?如果係我既,我玩緊LR阿.DAY2準備去打SNOW

蘿莉控SNOW 岩岩先玩到DAY2,見到LUMINA個影子係SERAH

可能Snow都係因為Lumina似Serah,先至成日同Lumina一齊

岩岩先玩到Lightning做演員個到,我一開波以為Lightning會勁生硬冇感情好尷尬 佢仲屌鳩HOPE我點撚樣做戲阿 勁搞笑

Hope仲要應返佢句QUOTE: It's not a question of can or can't

屌Lightning係LR有時都幾搞野.FF13-1 由頭到尾都好閪

套晚裝好靚

套晚裝根本就係襯返Snow件太守裝
一個咁硬淨嘅女仔,肯為一個男人著長裙
Moondust啲歌詞好正
https://www.youtube.com/watch?v=9c1zSsG-7r4

lr暫時覺得Radiance同埋distant light幾好聽,ost冇以前咁多正歌,我e家仲係會聽ff13 1同2首theme song同埋the promise,lightning theme

本身玩開樂器,遲D諗住拍ff13 cover

Lightning好撚正阿

moondust純粹係歌詞夾返佢兩個,唔係FF13嘅歌嚟
btw, 期待巴打嘅大作
雷光控玩左LR未?

我之前睇晒啲cutscenes
隻game就慢慢玩
剩係支線都有排玩
雷光控玩左LR未?

咁快既 之前你又話未玩2 咁快打緊LR
我仲要追credit未打得機住
雷光控玩左LR未?

如果唔介意畫面質素,LR唔洗好勁嘅電腦都玩到 佢打交係一個制一個技,每套裝可以有四個技,fps差都唔驚,就返啱時間格擋就得
雷光控玩左LR未?

我呢排要練返樂器,好多時都係開住冇玩.兩三日先玩得少少

套晚裝好靚

套晚裝根本就係襯返Snow件太守裝
一個咁硬淨嘅女仔,肯為一個男人著長裙

口裡說不既Lightning
雷光控玩左LR未?

如果唔介意畫面質素,LR唔洗好勁嘅電腦都玩到 佢打交係一個制一個技,每套裝可以有四個技,fps差都唔驚,就返啱時間格擋就得

其實我禁晒個制檔係咪會差小小
雷光控玩左LR未?

其實我禁晒個制檔係咪會差小小

基本上係隻怪出招先要擋或避(防禦同迴避都係技能嚟,對手用魔攻你,你唔擋,只係用WASD係避唔到,因為魔攻會自己追蹤目標。相對嚟講,隻怪用物攻嘅,你可以兜去佢後面打佢。有啲怪本身有物防殼保護,就要打走個殼先
屌老實講,雷姐真係好撚靚好撚索阿 ,自從我玩左FF13遇到雷姐之後我一直成個腦淨係諗住雷姐 .有一段時間我一直都淨係諗住雷姐
有次我諗住嗌我家姐點知我嗌撚左雷姐. .仲有次我同女女出街食緊飯,佢問我睇緊咩.我掛住望住個MOON睇緊我地既解放者雷姐,之後個女仔就冇再約我 我老豆有時又會入我間房睇我搞緊咩,俾佢見到我用Photoshop p緊雷姐同我合照 ,等屋企冇晒人我仲會偷偷地cosplay雷姐

搞到耐不耐就要落去浸信會阿永光堂去悔改室搵D神父同佢地講我真係好撚鐘意雷姐阿,神會唔會原諒我淨係諗住雷姐一個 .耶撚唔係話淨係可以侍奉一個神咩 .雷姐既存在就等同衝激緊幾千年歷史既基督宗教 .雷姐既存在就等同宇宙既大愛一樣 ,雷姐係永垂不朽既存在

利申 轉貼
屌老實講,雷姐真係好撚靚好撚索阿 ,自從我玩左FF13遇到雷姐之後我一直成個腦淨係諗住雷姐 .有一段時間我一直都淨係諗住雷姐
有次我諗住嗌我家姐點知我嗌撚左雷姐. .仲有次我同女女出街食緊飯,佢問我睇緊咩.我掛住望住個MOON睇緊我地既解放者雷姐,之後個女仔就冇再約我 我老豆有時又會入我間房睇我搞緊咩,俾佢見到我用Photoshop p緊雷姐同我合照 ,等屋企冇晒人我仲會偷偷地cosplay雷姐

搞到耐不耐就要落去浸信會阿永光堂去悔改室搵D神父同佢地講我真係好撚鐘意雷姐阿,神會唔會原諒我淨係諗住雷姐一個 .耶撚唔係話淨係可以侍奉一個神咩 .雷姐既存在就等同衝激緊幾千年歷史既基督宗教 .雷姐既存在就等同宇宙既大愛一樣 ,雷姐係永垂不朽既存在

利申 轉貼

如果3集都出返PS4 1080p版就好
我實重打過

利申 轉貼

我實重打過

再打過就不了 個戰鬥系統去到後期打得都幾慢
不過想睇多次個故既
我實重打過

不過想睇多次個故既

仲記得當年ff13一出 俾人鬧到仆街
我實重打過

不過想睇多次個故既

不嬲FF13 Hater都多
我實重打過

不過想睇多次個故既

但雷姐fans多,即使戰鬥同劇情都膠
只要有雷姐,大家就會仆倒咁去買
我實重打過

不過想睇多次個故既

雷姐大大話話都LV model
我實重打過

不過想睇多次個故既

仲記得當年好多人話應該搵SERAH拍
如果真係搵咗SERAH,個品牌即刻MK晒
我實重打過

不過想睇多次個故既

我實重打過

不過想睇多次個故既

係咪姐係LV都覺得雷姐有返咁上下,級數拍得住LV呢D百年歷史既高級品牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞