有冇人覺得FF13 Lightning好撚正

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
哇屌你地傾左咁多野 咁我都要快啲玩埋LR

巴打快D睇上面條lightning blowjob片呀喂

lightning好撚淫wo

我對有愛既角色係起唔到色心

Lightning都係人佢都會有性需要
所以我覺得Snow真係好襯佢

諗下snow咁大隻一野抱起閪緊面發既脾氣既Lightning起勢屌起勢啪

LR一開場見Snow轉身一嘢扯佢埋嚟
雷姐啲眼神即刻柔晒
好明顯佢係等緊人征服佢

屌,要快D玩LR

我到而家都依然唔明,點解Snow唔揀Lightning 明明有Snow同Lightning就冇Serah,到Serah擔正,佢又寧願溝新仔,完全就係俾帽Snow戴 交託得Serah俾Noel,咁點解仲要等佢?點解唔強勢啲抱起Lightning啪啪啪

可能snow真係kaikai地好單純,鐘意serah就淨係認定佢一個

老老柒柒,ff13-1個到snow睇煙花個度換走serah變做Lightning肯定正到pk,冇違和感架wo 反而有feel好多,睇落似正常情侶。

snow同serah,痴撚線一陣snow會唔會唔小心屌死左個妹

都死咗咁多次,唔爭在啦
其實分分鐘可能係俾Serah坐住佢過世

諗下snow咁大隻一野抱起閪緊面發既脾氣既Lightning起勢屌起勢啪

雷姐啲眼神即刻柔晒
好明顯佢係等緊人征服佢

屌,要快D玩LR

我到而家都依然唔明,點解Snow唔揀Lightning 明明有Snow同Lightning就冇Serah,到Serah擔正,佢又寧願溝新仔,完全就係俾帽Snow戴 交託得Serah俾Noel,咁點解仲要等佢?點解唔強勢啲抱起Lightning啪啪啪

Serah似D會收兵既mk妹

根本就係,你班人打生打死都唔關佢事
最緊要最後關頭記得要救返佢
有旅行去,老公姓乜都唔緊要

雷姐啲眼神即刻柔晒
好明顯佢係等緊人征服佢

屌,要快D玩LR

Serah似D會收兵既mk妹

根本就係,你班人打生打死都唔關佢事
最緊要最後關頭記得要救返佢
有旅行去,老公姓乜都唔緊要

所以點解唔鐘意SERAH

雷姐啲眼神即刻柔晒
好明顯佢係等緊人征服佢

屌,要快D玩LR

可能snow真係kaikai地好單純,鐘意serah就淨係認定佢一個

老老柒柒,ff13-1個到snow睇煙花個度換走serah變做Lightning肯定正到pk,冇違和感架wo 反而有feel好多,睇落似正常情侶。

snow同serah,痴撚線一陣snow會唔會唔小心屌死左個妹

都死咗咁多次,唔爭在啦
其實分分鐘可能係俾Serah坐住佢過世

Lightning始終都係屬於Toriyama
好!準備玩LR

好!準備玩LR

換衫好好玩
LR有好多靚衫
有啲衫係打完交會自帶end pose
好!準備玩LR

換衫好好玩
LR有好多靚衫

PC版除咗下面呢套FFVII Aerith賣花女冇之外,其他都齊晒

連FFXIV Miqo'te都有

好!準備玩LR

換衫好好玩
LR有好多靚衫

PC版除咗下面呢套FFVII Aerith賣花女冇之外,其他都齊晒

好!準備玩LR

換衫好好玩
LR有好多靚衫

不過冇咗賣花女有啲可惜
鐘意影相/拍片嘅要留意返
end pose動作係跟件衫
即係著住Cloud件1st士兵,
即使你用太刀,end pose都一樣係闊劍
打交時最好預設用遠鏡,近鏡好難打

佢近距離同Snow四目交投嗰個眼神最正 feel到俾Snow征服咗嘅感覺

佢近距離同Snow四目交投嗰個眼神最正 feel到俾Snow征服咗嘅感覺

仲未開始玩,個CG畫質高到

呢個LIGHTNING比較逼真D,似真人LIGHTNING

LR入面我最想睇雷姐著巧可莉娜件羽毛衫

跟住佢兩個係咪去左啪啪啪

跟住佢兩個係咪去左啪啪啪

佢兩個用返呢個CG畫質拍返場AV應該幾好睇
巴打唔好劇透呀 E家淨係有兩幅圖
點解D畫質咁鬼差 係咪唔夠budget 變左動作RPG

將個mouse放上去頂會彈個menu出嚟
睇下啲畫質係唔係開晒
如果開晒就要係display card度搞
好!準備玩LR

換衫好好玩
LR有好多靚衫

要點攞下邊個套?

睇下啲畫質係唔係開晒

睇左,全高了,好似感覺都係ff13頭2隻畫質高D
好!準備玩LR

換衫好好玩
LR有好多靚衫

要點攞下邊個套?

搭車去悠斯南,(5PM-3AM)睇海報觸發支線任務,係悠斯南搵齊晒啲巧可莉娜傾計就有
https://youtu.be/XpXklkXAgOA

睇下啲畫質係唔係開晒

睇左,全高了,好似感覺都係ff13頭2隻畫質高D

應該係戰鬥方式唔同咗,犧牲畫質換流暢度,明顯只有1K texture,解像度開得再高都冇用
FF13畫質最好應該係13-1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞