有冇人覺得FF13 Lightning好撚正

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
屌,又閪面
IMG][url]http://i65.tinypic.com/2ef5p1s.jpg[/IMG][/url]

最鐘意西面女女

呢張好少少
點解成日影人地唔靚個一面姐

心諗你影撚夠未
其實ff13 d畫面真係幾靚,係當時黎計應該超哂班
屌,又閪面
IMG][url]http://i65.tinypic.com/2ef5p1s.jpg[/IMG][/url]

最鐘意西面女女

呢張好少少

心諗你影撚夠未

2010係日本攞過獎
話說我係skip 左ff13-2 直接玩Lightning Return

佢啊妹條線好悶

一樣玩完ff13之後直接玩13-3
不過我係因為之前pc版13-2 移植得太差,成日無啦啦跌落30fps
依家有冇改善就唔知,我上youtube睇完劇情就算
好彩13-3個pc版移植得唔錯,3部曲入面我都係最鐘意呢集

好多人都係淨係玩13-3/一開波玩13-3唔知點解
打緊D死人龍龜

睇鬼佬打要打半個鐘

大既最快9分鐘,細既打2分鐘,第一次打俾佢一開始出第一招扣2萬幾秒左

我個時未升盡d能力,一下比佢打就秒

秒殺
屌,又閪面

最鐘意西面女女

呢張好少少

心諗你影撚夠未

2010係日本攞過獎

PS3 來講畫面的確幾top
屌,又閪面

最鐘意西面女女

呢張好少少

心諗你影撚夠未

2010係日本攞過獎

但係PC PORT
屌,又閪面

最鐘意西面女女

呢張好少少

心諗你影撚夠未

2010係日本攞過獎

但係PC PORT

冇眼睇
就係因為佢先玩ff13
就係因為佢先玩ff13

Lightning 諗起玩FF13-2要用Serah
就係因為佢先玩ff13

鳩都縮埋
就係因為佢先玩ff13

係咪我用左你個名
就係因為佢先玩ff13

鳩都縮埋

佢細妹煩到
好想比lightning每日每夜咁西面
就係因為佢先玩ff13

鳩都縮埋

佢細妹煩到
好想比lightning每日每夜咁西面

仲以為係有鬼妹COS到同LIGHTNING好似
點知係CG

屌lv仲同lightning一個interview

仲話自己係雷光fans

岩岩先做左FANS

冇耐

lightning堅係正既 有身材有樣長腿

其實係咪日本妹黎,個樣鬼鬼地
奶挺 睇個名就知正
奶挺 睇個名就知正

Lightning個BODY比例真係幾完美
Unearthly Apothecary
Proof of obtaining an elixir. It's so rare that it seems almost a waste to use it, doesn't it?

差e個成就未解

但係冇咩動力解埋佢
Unearthly Apothecary
Proof of obtaining an elixir. It's so rare that it seems almost a waste to use it, doesn't it?

差e個成就未解

但係冇咩動力解埋佢

我差treasure hunter

第一次爆機個save 700幾個鐘record,但係一開波賣左一兩件裝,要重玩
Lumina 正啲
Lumina 正啲

lightning一開波成個港女咁,黑面黑到仲要好bitchy
正呀。FF系列第2愛0既角色
我諗住黎緊係隻天2革命到都開隻女角按佢個髮形去開角色

佢汁頭髮好靚
Lightning
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞