有冇人覺得FF13 Lightning好撚正

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
點解D畫質咁鬼差 係咪唔夠budget 變左動作RPG

將個mouse放上去頂會彈個menu出嚟
睇下啲畫質係唔係開晒
如果開晒就要係display card度搞

睇左,全高了,好似感覺都係ff13頭2隻畫質高D

應該係戰鬥方式唔同咗,犧牲畫質換流暢度,明顯只有1K texture,解像度開得再高都冇用
FF13畫質最好應該係13-1

LR個操作方式同畫質,其實傾向類似PS模擬器 我相信佢應該會好似零式咁,再出一個HD Remade版本

睇下啲畫質係唔係開晒

應該係戰鬥方式唔同咗,犧牲畫質換流暢度,明顯只有1K texture,解像度開得再高都冇用

LR個操作方式同畫質,其實傾向類似PS模擬器 我相信佢應該會好似零式咁,再出一個HD Remade版本

又出,唔係有Lightning呢隻lr應該玩十分鐘到uninstall左

戰鬥換左超唔慣,本身就係鐘意前2集個玩法

故事又無聊,仲要將Lightning搞到冇晒感情

完全唔似前2集既Lightning,超奇怪。得個殼既Lightning.完全係Lightning賣肉

睇下啲畫質係唔係開晒

又出,唔係有Lightning呢隻lr應該玩十分鐘到uninstall左

戰鬥換左超唔慣,本身就係鐘意前2集個玩法

故事又無聊,仲要將Lightning搞到冇晒感情

完全唔似前2集既Lightning,超奇怪。得個殼既Lightning.完全係Lightning賣肉

Lighting對snow都仲有惑情
仲有對個妹

睇下啲畫質係唔係開晒

呢樣真 FF13-2已經冇13-1咁多CG 記得13-1有幾個CG真係嘩咗出聲

睇下啲畫質係唔係開晒

呢樣真 FF13-2已經冇13-1咁多CG 記得13-1有幾個CG真係嘩咗出聲

係得一開波個CG好靚好高質,呢集感覺好HEA

睇下啲畫質係唔係開晒

係得一開波個CG好靚好高質,呢集感覺好HEA

佢想學人open world+simulated cutscenes(因為要跟返玩家件衫)
加上太多支線,做唔到咁多CG
成隻game只係將PS3版本port咗過嚟,無提升到model mesh同texture嘅品質

網上有啲ReShade嘅preset,可以好似PSP模擬器咁改畫面質素,改色溫、加光暗對比、HDR、DoF、bloom嗰類effect

至於雷姐點解無晒感情,之後劇情會有講,我唔係度劇透啦
最真實嘅雷姐

最真實嘅露咪娜
最真實嘅雷姐

最真實嘅露咪娜

Lightning好有氣質wo,但係似老左成30歲咁款

Claire farron mix樣藍眼睛日本妹
meow
meow

,俾snow見到就

禁慾超過500年,好應該趁世界末日前執返幾劑,反正又唔會生仔

禁慾超過500年,好應該趁世界末日前執返幾劑,反正又唔會生仔

咪係 FF13最尾又係SNOW同LIGHTNING,佢兩個成日都硬係好似有關連咁樣,係咪作者專登

LIGHTNING一開波就已經好緊張SNOW啦
最真實嘅雷姐

最真實嘅露咪娜

好撚正

咪係 FF13最尾又係SNOW同LIGHTNING,佢兩個成日都硬係好似有關連咁樣,係咪作者專登

當年同FF14搞嘅合作活動
送嘅都係Lightning同Snow嘅服裝
https://news.gamme.com.tw/533310

妹妹?擺埋一邊啦

當年同FF14搞嘅合作活動
送嘅都係Lightning同Snow嘅服裝
https://news.gamme.com.tw/533310

妹妹?擺埋一邊啦

阿妹你同我收皮啦

LR撚

走返去悠斯南,無意中發現咗個bug (請無視介面)

打完Snow佢會企返係間房中間
當你行前撞到佢時,佢會向後退一步
做幾個無聊動作後,又向前行一步撞返你
而佢行前撞你嘅動作,因為身高差,睇落去好似咀埋一齊咁
雷姐話佢無法代替妹妹
(但點解會有想代替妹妹嘅諗法 )

打完Snow佢會企返係間房中間
當你行前撞到佢時,佢會向後退一步
做幾個無聊動作後,又向前行一步撞返你
而佢行前撞你嘅動作,因為身高差,睇落去好似咀埋一齊咁

到時影下佢兩個嘴
雷姐話佢無法代替妹妹
(但點解會有想代替妹妹嘅諗法 )

因為想做Snow條女囉0
PC版除咗下面呢套FFVII Aerith賣花女冇之外,其他都齊晒

連FFXIV Miqo'te都有

[/quote]

[/quote]
[quote][quote]

PC版除咗下面呢套FFVII Aerith賣花女冇之外,其他都齊晒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞