有冇人覺得FF13 Lightning好撚正

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
但係第一集真心幾靚 因為畫面啲gameplay悶都玩埋落去

仲玩緊FF13-1 500+ hrs on record,2同LR未玩TOO

差幾個成就未解

唔講衰野dis你 只係想講我打爆左之後入都無入過隻game,只係上youtube睇多一次d劇情 d石任我淨係解左一兩個印像中

大脈衝D任都冇解晒?
話說我係skip 左ff13-2 直接玩Lightning Return

佢啊妹條線好悶

痴線好靚
但係第一集真心幾靚 因為畫面啲gameplay悶都玩埋落去

仲玩緊FF13-1 500+ hrs on record,2同LR未玩TOO

差幾個成就未解

唔講衰野dis你 只係想講我打爆左之後入都無入過隻game,只係上youtube睇多一次d劇情 d石任我淨係解左一兩個印像中

大脈衝D任都冇解晒?

無乜解過 啲故都係係網上面睇返就算
CG好正
之後應該唔會再有FF/其他GAME 咁多過場CG
話說我係skip 左ff13-2 直接玩Lightning Return

佢啊妹條線好悶

一樣玩完ff13之後直接玩13-3
不過我係因為之前pc版13-2 移植得太差,成日無啦啦跌落30fps
依家有冇改善就唔知,我上youtube睇完劇情就算
好彩13-3個pc版移植得唔錯,3部曲入面我都係最鐘意呢集
TIFI永遠都係我心中的女神!!

more plz

佢啊妹條線好悶

冇lightning玩仲邊係FF13黎

more plz

tifi 無玩過ff7淨係睇左ac 等ff7 remake

佢啊妹條線好悶

無玩過ff13-2直玩ff13-3有無問題? 我諗佢成個故應該有好多野關13-2事?

佢啊妹條線好悶

無玩過ff13-2直玩ff13-3有無問題? 我諗佢成個故應該有好多野關13-2事?

D鬼佬話有D劇情會唔明

佢啊妹條線好悶

D鬼佬話有D劇情會唔明

唔知玩唔玩好咁樣

佢啊妹條線好悶

D鬼佬話有D劇情會唔明

唔知玩唔玩好咁樣

玩埋啦
玩紛爭一定用佢

Psp?
好鐘意psp隻紛爭

1,2都有玩,我覺得好玩過FF 13

Lighting招補血好鳩
隻game睇住d倍數係咁郁好正
動作game黎講又好玩

街機版肯移植ps4未啊屌

應該有排唔會出啦,道理同GVG 一樣

寧願出world of ff 都唔remake 012落vita
最唔鐘意ff13女主角佢太男仔

本來佢地既設計就係要Lightning做一個女版Cloud

其實好touching喎 由佢好堅決否定snow到去接受snow成個過程好人性喎 雖然妹控就好多劇情都係咁啦

其實好touching喎 由佢好堅決否定snow到去接受snow成個過程好人性喎 雖然妹控就好多劇情都係咁啦

成集FF13-1,我淨係想指撚住Lightning同佢講:你閪撚完面未,笑下洗死呀

成集FF13-1,我淨係想指撚住Lightning同佢講:你閪撚完面未,笑下洗死呀

好想比佢西到我死個日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞