[善用不推文鳩up] 路仔 穿越到武俠世界(場外3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

唔識打字
慢慢寫 救救樓主
如果唔係我就真係copy返你段藍字文出
咁我諗你可以今日寫定其他嘢頂咗今日個更新份額先
為咗今日有更新
我建議召喚識打字嘅改名巴嚟幫手
萬劍門單野>打武斌同太極佬>打人長老同4P>比鐵廢老捉左番黑士莊>赤蒼篇?>熟人包圍網>查泉城蘇氏同任賢第2次出場>臨知城同鐵廢老隻抽>洛陽見朱廢老 白雲鏢局送雞 青雪 人妻入洛陽 唐複秒鐵手 冷血 王玥叫路叔14日清流浮山> 路叔去終南山> 比細佬打柒 > 番京城學偽一槍 比箭插到就死比追命救>見到雞湘 趕走佢2個去大理

大概係咁?
樓豬想釋出幫忙既請求

我都有意寫篇好長既前情提要
始終故事發展左幾年 文又比較多 我一日睇撚晒佢既可能性真係唔大
一向你地熟過我 所以想搵你地幫下忙

你地覺得前情有咩必須提
同埋成條timeline

我記憶由 轉世->鐵廢老篇->靳氏長安篇>大理篇1->絕扇羽墨篇1
後面d時序我開始亂
玄鐵篇->兵器(軟劍)篇->神侯篇->羽墨篇2,3 ?
萬劍門單野>打武斌同太極佬>打人長老同4P>比鐵廢老捉左番黑士莊>赤蒼篇?>熟人包圍網>查泉城蘇氏同任賢第2次出場>臨知城同鐵廢老隻抽>洛陽見朱廢老 白雲鏢局送雞 青雪 人妻入洛陽 唐複秒鐵手 冷血 王玥叫路叔14日清流浮山> 打不良人浮萍 克萊莫>去終南山> 比細佬打柒 洛陽拎流浮山地圖> 番海洲揾莫雲唔知做乜 >番京城學偽一槍 比箭插到就死比追命救>見到雞湘 趕走佢2個去大理

大概係咁?
原來係必提 咁樓豬揀黎寫都得啦
有埋大約timeline好d 寫出黎無咁亂
必提自己喜歡嫖妓
好似主post果面講咁
淨係講型果d
火燒絕扇門
木人巷五十連
羽墨分部單人衝陣
連戰基佬霍與軟皮蛇

柒果d當唔存在
坐監坐監同埋坐監
任務失敗
比人當沙包
比人撬牆腳
比人撚

排除法排排下就少好多嘢
點解可以記到咁多
我連大理dlc都記唔清
大概內容姐又唔係問細節野
路叔嫖過多少次?
問反巴
邊食邊叫埋雞入去玩妻目前犯一次

之後繼續同雞青雪組隊一次

大媽入埋隊之後一次

黑士莊果道帶埋妹仔去嫖咗一次

唐國食雲芯一次

DLC同正氣僧去玩二王一后一次

就嚟可以集齊七款性病召喚神鳳
同埋青雪雞同咕咕一樣係知路叔穿越
大媽被bully
好似漏左次係青城跟隨唐逆班𡃁叫雞
果次入去一陣就開波打交
所以放過佢
嫖到有愛滋就會變天下第一 沒人敢打路叔
個個年代d土著未屌猩猩 未有愛滋
下一位女主就決定是猩猩了
呢邊都準備要開新
B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞