[善用不推文鳩up] 路仔 穿越到武俠世界(場外3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
可能知佢老公死左 同路叔告別完之後自殺左 唔係都唔洗塞舊玉?定唔知乜比路叔 再叫路叔比佢個妹 再講佢已經死左之類既說話
上面其中一個立flag就係分開果陣講
之後就話自己會返武豪身邊幫手
最後比護身符話自己死撚咗
作為一個合格寫手係唔應該寫冇意義嘅劇情
話說武豪講果句嘢
果時冇留意到冇問樓豬係打錯字定點
一直聽連櫻婕她的報告了即係點
係這事我一直有聽連櫻婕的報告
定打錯其實係這事我已經聽連櫻婕她的報告了

語意上前者即係靠以前d報告加武皇陽傳嚟死訊
咁就應該rip左
後者就即係大波妺有同佢賽後報告所以佢知
咁應該起碼果陣仲生還緊
不過因為後面仲有句你們合力除了他
理論上如果係弟子sd報告比武豪知武皇陽死咗
咁最多指證到路叔有份(大波妹全程冇露面)
一係反高潮你們係指路叔同莫廢老
不過之後完全冇人提大波妹又好詭異
因為武皇陽副本果陣交待過其實真武門d高層大部分都當大波妹係細妹咁錫住佢
加上講下大波妹又可以做話題拉近大家關係
全部人唔講好似忌諱死者咁

話自己死果度
人設話佢係果d貞潔婦女
不幸比老公以外嘅人中出咗
咁啱佢又死咗老公
係古代
如果最嚴謹還原嘅設定
嚟種女人一係a當場自殺明志
一係就b嫁比果條友當冇事
冇第三條路
冇咁hard core就c可能覺得自己不守婦道冇面見人決定下半世做宅女
以上都解得到通知個妹死咗

a 咁真係死咗

b 等緊路叔去武豪度提親又唔可以咁直白
如果get唔到太耐冇去就自動轉a/c所以通知定先

c變相隱居同死咗冇分別

結論:線索不足
生定死都講得通
大家要發聲表達支持/反對大波妹回歸比樓豬知
支持巨乳姐妹加入後宮
支持。
之子巴做乜唔跟隊形
咪跟咗b
吳亦凡傳手機遭還原罪證 有帶無意識女返房片 涉與未滿14歲女發生性關係
https://lih.kg/2643766

好羨慕
有得咁玩死而無憾了
不定期善提醒

立咗flag記得到時安排入去神候府大樓

同埋

所以幾時中出小妺妹
咕咕都未有幾時到佢
嚴格執行計順序其實係要中出小妹妹先
之前都解釋過
陪嫁丫鬟其中一個功能係幫小姐試咗姑爺掂唔掂先
跟住返去賽後報告教返小姐到時點服侍姑爺
後宮順序吾緊要,最緊要多多益善。
三昧之前話安排咗路叔入宮見大理皇帝
雖然個皇帝設定冇兒冇女
但都可以係皇族入面揀個後生大波靚處女封做公主再賜婚比路叔拉攏佢
到時就真係樓豬跪地求都唔走佬
神候同朱廢老夠彊咪整唐明聯軍攻入大理捉人
點知最後係入宮練葵花

一年有多 0進度
依家唔比走佬但又想躺平
咁都係留返係大理諗計做駙馬算啦
靠殘疾就算冷血即刻暴斃變未亡人
如果佢想恢復郡主身份咁起碼要寫到唐國滅國
但我唔覺得樓豬掌控到寫國家戰爭同大型政治陰謀
如果係贏咗江湖鬥爭就快進到去滅國咁仲兒戲過爛尾
寫唐國滅國會犯國安法
9up:

有冇諗過點解樓豬係咁慢速寫
因為之前做太多陰質嘢之後個劇情必需去到同神候府反面
咁同官府作對=襲警=反政府=國安法出動
仲要樓豬宣撚咗誓隨時坐監之餘比人追返以前d糧
直接做死狗奶呀奶咁個故又廢撚咗
所以依家日日係大理hea樓豬其實最開心
你睇返DLC開波果時明明係三皇爺勤政愛民正氣僧係廢青滋事份子
路叔就外國勢力
加埋即係黑暴反政府
依家樓豬逐d改到係幫皇帝清君側變咗三皇爺先係黑暴
咁樣某程度上好奇怪
正路要玩反轉應該係以為自己係正派其實係反派
有乜理由自己做緊反派突然話你知其實係正派

如有雷同 實屬不幸
你幾多歲先可以中出到一個女仔?
https://lih.kg/2650375

我連女仔手都未掂過
【互動故】異世界裏的毒男生活
https://lih.kg/2653878

又變咗白卡故
又入番黎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞